yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Mrt 2012 #12 para derdim )))) simdi kadinda erkekte paran varsa var yoksa yok )))) paran varsa askta var yani hersey tek ask degil )))) cok yazardimda kisa olsun biraz
para derdim )))) simdi kadinda erkekte paran varsa var yoksa yok )))) paran varsa askta var yani hersey tek ask degil )))) cok yazardimda kisa olsun biraz
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Mrt 2012 #13 para istemem ...aşk isterim ama o da acı veriyor... şans olsun demek zorundayım sanırım
felsefe_mi ...!... Özel üye 4 Mrt 2012 #15 Şans diyorum bu dünyada şanslıysan aşkı da parayı da bulursun zaten
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Mrt 2012 #16 agzin biraz laf yapiyorsa )9 canim cicim biraz hadinden fazla yapmacik yagci ola biliyorsan ask cabuk bulur ama para bulmaz ))
agzin biraz laf yapiyorsa )9 canim cicim biraz hadinden fazla yapmacik yagci ola biliyorsan ask cabuk bulur ama para bulmaz ))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Mrt 2012 #17 yapmacık laflarla aşk olurmu aşk karşı taraf içinmidir sadece burada takıldım acelya
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Mrt 2012 #18 yapmacık aşk istemem,gerçeğini aptal yapan aşkı istiyorum ben)
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Mrt 2012 #19 Takılmayın böle şeylere..Fani şeyler bunlar.. Şans lazım insana..Her şey için..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Mrt 2012 #20 Caglayagmur dediki: yapmacık laflarla aşk olurmu aşk karşı taraf içinmidir sadece burada takıldım acelya Genişletmek için tıklayın... Katılıyorum ablam. O aşk değil günü birlik eğlence olur taraflar için
Caglayagmur dediki: yapmacık laflarla aşk olurmu aşk karşı taraf içinmidir sadece burada takıldım acelya Genişletmek için tıklayın... Katılıyorum ablam. O aşk değil günü birlik eğlence olur taraflar için