kardelenn Özel Üye Özel üye 24 Hzr 2016 #1,522 Az.. Azla yetinmeyen cogu hic bulamazmis Köymü, sehirmi ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Tem 2016 #1,525 Uzunn.. kısalttıktan yarım saat sonra pişman oluyorum doğal tonlarda sarı saç mı kızıl mı?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 3 Tem 2016 #1,526 Valla ikisi de değil ama illa biri olacaksa kızıl olsun Yalnız yaşamak mı aileyle yaşamak mı?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 3 Tem 2016 #1,528 İkisi de, yerine zamanına göre değişiyor. Brezilya dizileri mi, Hint dizileri mi? Not: Bir önceki mesaj içindi bu
İkisi de, yerine zamanına göre değişiyor. Brezilya dizileri mi, Hint dizileri mi? Not: Bir önceki mesaj içindi bu
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Tem 2016 #1,529 Hint dizisi hiç izlemedim ama Brezilya daha güzeldir gibi geliyor Brezilyalı erkekler mi daha yakışıklı İtalyan mı?
Hint dizisi hiç izlemedim ama Brezilya daha güzeldir gibi geliyor Brezilyalı erkekler mi daha yakışıklı İtalyan mı?
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 3 Tem 2016 #1,530 Birakalim onlari tercih eden secsin.. Ben Türk erkeklerini degismem baska millete.. Makyaj da dogal ton mu yoksa koyu ton mu guzel gorunur
Birakalim onlari tercih eden secsin.. Ben Türk erkeklerini degismem baska millete.. Makyaj da dogal ton mu yoksa koyu ton mu guzel gorunur