bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 10 Ekm 2017 #1,681 yabancı dil türkçeyi biliyoz zaten kahvemi çaymı
Selim C. Selim Selimovic 11 Ekm 2017 #1,682 Çay da olur. Ama son zamanlarda başladığım ve favorim olmayı başarmış olan sütlü kahve diyorum.. Rap mi, pop mu?
Çay da olur. Ama son zamanlarda başladığım ve favorim olmayı başarmış olan sütlü kahve diyorum.. Rap mi, pop mu?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Ekm 2017 #1,683 Pop Tartismalarda genelde gelin mi haklidir, kaynana mi
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 11 Ekm 2017 #1,684 eskiden kaynanalar, şimdi hep gelinler haklı görüyolar kendini.ama gerçekte kaynanalar haklı şimdilerde. ah bu gelinler yokmu karnıyarık pilavmı kuru fasulye pilavmı
eskiden kaynanalar, şimdi hep gelinler haklı görüyolar kendini.ama gerçekte kaynanalar haklı şimdilerde. ah bu gelinler yokmu karnıyarık pilavmı kuru fasulye pilavmı
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Ekm 2017 #1,685 Karniyarik, pilav ha bide cacik olsa fena olmaz Sogan mi, sarimsak mi
Nazım Paşa Usta 11 Ekm 2017 #1,687 Kanal çekirdeği ne bilmiyorum o yüzden ay çekirdeği. Köfte mi balık mı?