merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Arl 2006 #361 Görüntülü Zengin fabrikatör mü,fakir ama gururlu mu?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Arl 2006 #362 Fakir ama gururlu Bedirhan Gökçe mi İbrahim Sadri mi?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Arl 2006 #363 İbrahim SADRİ.(Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum...)(Galiba bu onundu) Murat 131'e mi,çakal kasa BMW'ye mi daha iyi faça atılır?
İbrahim SADRİ.(Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum...)(Galiba bu onundu) Murat 131'e mi,çakal kasa BMW'ye mi daha iyi faça atılır?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Arl 2006 #365 Beklenen. Kurabiye mi,çörek mi çayla gider?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Arl 2006 #367 İş iş.Sakıp ağa ne demiş?çalış çalış çalış. Birinci mi,bafra mı?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Arl 2006 #369 Sigara.Alkolü bıraktım da sigara bırakılmıyo Doğal mı,yapay mı?(Cevaplarken kullandığınız bilgisayarın dahi yapay olduğunu göz önüne alın lütfen)
Sigara.Alkolü bıraktım da sigara bırakılmıyo Doğal mı,yapay mı?(Cevaplarken kullandığınız bilgisayarın dahi yapay olduğunu göz önüne alın lütfen)