arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Arl 2011 #12 İkizler burcunda çok haklısın bence de ikizler burcundan uzak durun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Arl 2011 #13 Karışmayım falan diyorum ama bir şekilde karıştırıyosunuz hanımlar Ya yükselen burcuma kadar laf attınız tepemin tası atacak bak
Karışmayım falan diyorum ama bir şekilde karıştırıyosunuz hanımlar Ya yükselen burcuma kadar laf attınız tepemin tası atacak bak
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Arl 2011 #14 yükseleni bilemem ama ikizler ve aslan en tehlikeli burçlarmış
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 20 Arl 2011 #15 Bir dakika ben ikizlerim neyi varmış ikizlerin..Açıklayın da bende bileyim..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Arl 2011 #17 eFSaNe_KaRTaL dediki: Yengeç ee gelll... Genişletmek için tıklayın... Fırsatçı
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 20 Arl 2011 #18 ZeyNoO dediki: Fırsatçı Genişletmek için tıklayın... Hayatta karşına çıkan fırsatları değerlendireceksin zeynoo.. Yoksa başarılı olamazsın..
ZeyNoO dediki: Fırsatçı Genişletmek için tıklayın... Hayatta karşına çıkan fırsatları değerlendireceksin zeynoo.. Yoksa başarılı olamazsın..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Arl 2011 #19 Birazdan balık burcuna da çatar bunlar hızlarını alamazlar biliyorum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Arl 2011 #20 YoRuMSuZ dediki: Birazdan balık burcuna da çatar bunlar hızlarını alamazlar biliyorum Genişletmek için tıklayın... sakın balık burcuyum deme,lütfen lütfen
YoRuMSuZ dediki: Birazdan balık burcuna da çatar bunlar hızlarını alamazlar biliyorum Genişletmek için tıklayın... sakın balık burcuyum deme,lütfen lütfen