Esr3 Özel Üye Özel üye 12 Şbt 2014 #11 cemree dediki: teşekkür ederimmm. Sende ayraç yapıyorsun yani ??? Paylaşırsan bir gün görmek isterim =) Genişletmek için tıklayın... evet bende senin yaptigina sasirdim insallah paylasirim istersen neden olmasin
cemree dediki: teşekkür ederimmm. Sende ayraç yapıyorsun yani ??? Paylaşırsan bir gün görmek isterim =) Genişletmek için tıklayın... evet bende senin yaptigina sasirdim insallah paylasirim istersen neden olmasin
cemree =)=) V.I.P 12 Şbt 2014 #12 Esr3 dediki: evet bende senin yaptigina sasirdim insallah paylasirim istersen neden olmasin Genişletmek için tıklayın... Ben sıkıldıkça bu tarz şeylerle uğraşırım Merak ettim paylaş tabii =))
Esr3 dediki: evet bende senin yaptigina sasirdim insallah paylasirim istersen neden olmasin Genişletmek için tıklayın... Ben sıkıldıkça bu tarz şeylerle uğraşırım Merak ettim paylaş tabii =))
cemree =)=) V.I.P 26 Ags 2015 #14 Uzun zamandır ayraç da yapamıyorum. Bir ara yeniden başlamalıyım =)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Ags 2015 #15 Kesinlikle başlamalısın. Yıllar sonra ayraçları tekrar görmek güzeldi, küçük bir nostalji turu gibi.