merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Ags 2007 #31 Hayat bana ayıdan post,kadından dost olmayacağını öğretti.
Celal28- Forum Gururu 15 Ags 2007 #32 hayat bana kendi çıkarları için en yakın dostlarını bile gözünü kırpmadan silecek kadar kötü insanların olduğunu öğretti
hayat bana kendi çıkarları için en yakın dostlarını bile gözünü kırpmadan silecek kadar kötü insanların olduğunu öğretti
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Ags 2007 #34 Hayat bana yasamanin ne kadar zor oldugunu ögretti
Celal28- Forum Gururu 17 Ags 2007 #35 Hayat Bana Sevgin Gerçekse Günün Birinde Gerçek Sevgiyi Bulacağını Öğretti
gizemce Katılımcı 4 Eyl 2007 #38 hayat bana dünya kendi çıkarlarını düşünen insanlarla dolu olduğunu öğretti
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Eyl 2007 #39 Hayat bana Nere gidersen git Ukala insanlarin heryerde oldugunu ögretti ))
Celal28- Forum Gururu 27 Eyl 2007 #40 Hayat Bana Sevginin Aşkın Ulaşılmaz Olduğunu Peşinde Çok koşman Gerektiğini Bir O Kadarda Acı Çekmen Gerektiğini Öğretti
Hayat Bana Sevginin Aşkın Ulaşılmaz Olduğunu Peşinde Çok koşman Gerektiğini Bir O Kadarda Acı Çekmen Gerektiğini Öğretti