yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Eyl 2023 #221 Sevmek sevilene yapılan en güzel duadır. Yüreği güzel insanlar duaların en güzeli sizedir Evinizden Huzur Bedeninizden Sağlık, Yüreğinizden Sevgi Eksik Olmasın. Hayırlı akşamlar cümleten
Sevmek sevilene yapılan en güzel duadır. Yüreği güzel insanlar duaların en güzeli sizedir Evinizden Huzur Bedeninizden Sağlık, Yüreğinizden Sevgi Eksik Olmasın. Hayırlı akşamlar cümleten
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Eyl 2023 #222 akşamın ve sabahın hayırları ve bereketi üzerine olsun komsum paylaşımlarını hayranlıkla izliyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Ekm 2023 #224 Mutlu yuvanızda ailenizle daha nice hoş akşamlar geçirmenizi dilerim. İyi akşamlar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Ekm 2023 #225 yesim434 dediki: Mutlu yuvanızda ailenizle daha nice hoş akşamlar geçirmenizi dilerim. İyi akşamlar Genişletmek için tıklayın... Ailesi olanlara bende ayni dileklerimi diliyorum bekarlar ada ayni dileklerimle tabikîde
yesim434 dediki: Mutlu yuvanızda ailenizle daha nice hoş akşamlar geçirmenizi dilerim. İyi akşamlar Genişletmek için tıklayın... Ailesi olanlara bende ayni dileklerimi diliyorum bekarlar ada ayni dileklerimle tabikîde
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Ekm 2023 #226 Bizim sevmediğimiz kimse yoktur. Belki gönlümüze biraz serin gelenler vardır. Herkese Hayirli Aksamlar
Bizim sevmediğimiz kimse yoktur. Belki gönlümüze biraz serin gelenler vardır. Herkese Hayirli Aksamlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Ksm 2023 #228 Yüreğimdeki bütün kırgınlıklarımla sana yöneliyorum Allah'ım Sen hayırlı olacak şeylerle meşkûl et beni Hayırlı Aksamlar selam ve dua ile
Yüreğimdeki bütün kırgınlıklarımla sana yöneliyorum Allah'ım Sen hayırlı olacak şeylerle meşkûl et beni Hayırlı Aksamlar selam ve dua ile
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Ksm 2023 #229 yesim434 dediki: Yüreğimdeki bütün kırgınlıklarımla sana yöneliyorum Allah'ım Sen hayırlı olacak şeylerle meşkûl et beni Hayırlı Aksamlar selam ve dua ile Genişletmek için tıklayın... Amin inşallah
yesim434 dediki: Yüreğimdeki bütün kırgınlıklarımla sana yöneliyorum Allah'ım Sen hayırlı olacak şeylerle meşkûl et beni Hayırlı Aksamlar selam ve dua ile Genişletmek için tıklayın... Amin inşallah
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ksm 2023 #230 Nasıl biri olduğunu görmek için başkalarına sorma. Kendi kalbine bak; Kalbinizce Hayırlı akşamlar diliyorum
Nasıl biri olduğunu görmek için başkalarına sorma. Kendi kalbine bak; Kalbinizce Hayırlı akşamlar diliyorum