yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Şbt 2024 #241 İnsanların sizi üzmesine izin vermeyin! Huzurlu bir Aksam diliyorum,
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Şbt 2024 #242 Güler yüzlü olmak sevgidir…..O zaman benden de herkese sevgiler….. huzur dolu akşamlar olsun
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Mrt 2024 #243 güler yüzünü görür gibiyim en güzel aksamlar gülerek bendende size gelsin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Mrt 2024 #244 Bana ettiğin bütün Duâ'lar seni de bulsun... Rabbime Emanetsiniz Hayırlı nurlu Akşamlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Nsn 2024 #245 Akşamınız ne kadar karanlık olursa olsun. Yarınlarınız hep aydınlık olsun.. Huzurlu akşamlar.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Nsn 2024 #246 yesim434 dediki: Akşamınız ne kadar karanlık olursa olsun. Yarınlarınız hep aydınlık olsun.. Huzurlu akşamlar. Genişletmek için tıklayın... dilediklerin seninlede olsun komsum
yesim434 dediki: Akşamınız ne kadar karanlık olursa olsun. Yarınlarınız hep aydınlık olsun.. Huzurlu akşamlar. Genişletmek için tıklayın... dilediklerin seninlede olsun komsum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Mys 2024 #247 Kıymet bilmek kaybedince arkasından ağlamak değil. Yanındayken sımsıkı sarılmaktır Tüm gönül dostlarına HUZURLU AKŞAMLAR DİLERİM
Kıymet bilmek kaybedince arkasından ağlamak değil. Yanındayken sımsıkı sarılmaktır Tüm gönül dostlarına HUZURLU AKŞAMLAR DİLERİM
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Eyl 2024 #248 Aile olmak demek, hayatın her anında birbirine destek olmak demek. Sizin gibi bir aileye sahip olduğum için çok mutluyum. İyi akşamlar,
Aile olmak demek, hayatın her anında birbirine destek olmak demek. Sizin gibi bir aileye sahip olduğum için çok mutluyum. İyi akşamlar,
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Ekm 2024 #249 Hayırlı akşamlar diliyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ekm 2024 #250 Hayatın her anı güzeldir yeterki onu mahfedecek kimseler denk gelmesin huzurlu akşamlar diliyorum