HayLaZ MeLeK Aktif 11 Tem 2011 #1 MerabaLar Ben Duru Su Bu forumu abim sayesinde buldum. Bana da yer açın ben geldiiimmm Biraz manyak biriyim ama idare edersiniz artık
MerabaLar Ben Duru Su Bu forumu abim sayesinde buldum. Bana da yer açın ben geldiiimmm Biraz manyak biriyim ama idare edersiniz artık
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Tem 2011 #2 Hoşgeldin Duru abin forumdan biri mi? İyi paylaşımlar ve kalıcı olmanı diliyorum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Tem 2011 #3 Hoşgeldiniz aramıza sefalar getirdiniz Burada bol yer var istediginiz yere yerleşebilirsiniz
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Tem 2011 #4 Hoşgeldin Duru iyi bir giriş yaptın Tabikide yer var buyur kurul derim
HayLaZ MeLeK Aktif 11 Tem 2011 #5 YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin Duru abin forumdan biri mi? İyi paylaşımlar ve kalıcı olmanı diliyorum Genişletmek için tıklayın... evet forumdan biri teşekkür ederim kalıcı olmak ne demek kazık çakıcam buraya ZeyNoO dediki: Hoşgeldiniz aramıza sefalar getirdiniz Burada bol yer var istediginiz yere yerleşebilirsiniz Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim hımm kararsızım yer bulamadım
YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin Duru abin forumdan biri mi? İyi paylaşımlar ve kalıcı olmanı diliyorum Genişletmek için tıklayın... evet forumdan biri teşekkür ederim kalıcı olmak ne demek kazık çakıcam buraya ZeyNoO dediki: Hoşgeldiniz aramıza sefalar getirdiniz Burada bol yer var istediginiz yere yerleşebilirsiniz Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim hımm kararsızım yer bulamadım
HayLaZ MeLeK Aktif 11 Tem 2011 #6 berenn dediki: Hoşgeldin Duru iyi bir giriş yaptın Tabikide yer var buyur kurul derim Genişletmek için tıklayın... teşekkürler hoşbuldum valla henüz yer bulamadım benim yerim abimin yanı ama abim yok ortada
berenn dediki: Hoşgeldin Duru iyi bir giriş yaptın Tabikide yer var buyur kurul derim Genişletmek için tıklayın... teşekkürler hoşbuldum valla henüz yer bulamadım benim yerim abimin yanı ama abim yok ortada
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Tem 2011 #7 Hoşgeldin Duru yorgunmuşsun gec bak ön tarafta tabure boş keyifli forumlar.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Tem 2011 #9 Biraz daha yer açıyoruz o halde size Abi kardeş olunca işler yer daha geniş olmalı tabii ki ne güzel biz bir aile olduğumuzu iddia ederiz hep ve açıldığımız günden beri bundan taviz vermedik.
Biraz daha yer açıyoruz o halde size Abi kardeş olunca işler yer daha geniş olmalı tabii ki ne güzel biz bir aile olduğumuzu iddia ederiz hep ve açıldığımız günden beri bundan taviz vermedik.