HayLaZ MeLeK Aktif 11 Tem 2011 #12 caglayagmur dediki: Hoşgeldin Duru yorgunmuşsun gec bak ön tarafta tabure boş keyifli forumlar. Genişletmek için tıklayın... uçak yoruyor beni saol ZeyNoO dediki: Taniyor muyuz abini Forumdaki adi ne Genişletmek için tıklayın... tanıyormusunuz bilmiyorum ya onu uyuzluk yapıp söylemedi kendim bulucakmışım yardım edin ya bana YoRuMSuZ dediki: Biraz daha yer açıyoruz o halde size Abi kardeş olunca işler yer daha geniş olmalı tabii ki ne güzel biz bir aile olduğumuzu iddia ederiz hep ve açıldığımız günden beri bundan taviz vermedik. Genişletmek için tıklayın... Bizim sayemizde geniş bir aile olcaksınız xD ben = 4 kişi (manyaklık hesabı ) abim = 1 (abim bitanedir ) berenn dediki: Duru abin kim senin Genişletmek için tıklayın... tanımıyorum cebur dediki: hi . laz mısın hoşgeldin Genişletmek için tıklayın... hosbuldum
caglayagmur dediki: Hoşgeldin Duru yorgunmuşsun gec bak ön tarafta tabure boş keyifli forumlar. Genişletmek için tıklayın... uçak yoruyor beni saol ZeyNoO dediki: Taniyor muyuz abini Forumdaki adi ne Genişletmek için tıklayın... tanıyormusunuz bilmiyorum ya onu uyuzluk yapıp söylemedi kendim bulucakmışım yardım edin ya bana YoRuMSuZ dediki: Biraz daha yer açıyoruz o halde size Abi kardeş olunca işler yer daha geniş olmalı tabii ki ne güzel biz bir aile olduğumuzu iddia ederiz hep ve açıldığımız günden beri bundan taviz vermedik. Genişletmek için tıklayın... Bizim sayemizde geniş bir aile olcaksınız xD ben = 4 kişi (manyaklık hesabı ) abim = 1 (abim bitanedir ) berenn dediki: Duru abin kim senin Genişletmek için tıklayın... tanımıyorum cebur dediki: hi . laz mısın hoşgeldin Genişletmek için tıklayın... hosbuldum
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 11 Tem 2011 #14 aynı internet ağından nete giriyorsanız adminler ıp adreslerinden bulabilirler abini
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Tem 2011 #16 Durum anlaşılmıştır. Yerinizi daha da genişlettik artık Tekrar hoşgeldiniz O abine de söyle gelsin özletti kendini
Durum anlaşılmıştır. Yerinizi daha da genişlettik artık Tekrar hoşgeldiniz O abine de söyle gelsin özletti kendini
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 11 Tem 2011 #17 HayLaZ MeLeK hoş geldin. Çerezforum aile şirketi ltd. aş. kpçn. str. olduk