KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Tem 2011 #11 Dualarımız Duru'yla..Allah(c.c) ona çok güzel ve uzun bir hayat yaşamayı nasip etsin...Tez zamnda yine aramızda görürüz İnsallah Haylaz'ımızı...
Dualarımız Duru'yla..Allah(c.c) ona çok güzel ve uzun bir hayat yaşamayı nasip etsin...Tez zamnda yine aramızda görürüz İnsallah Haylaz'ımızı...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Tem 2011 #12 Şu güzel günlerin hürmetine Rabim şifa versin inş..Rabbim sevdiklerine ailesine bağışlasın ..Dualarımız seninle haylaz melek....
Şu güzel günlerin hürmetine Rabim şifa versin inş..Rabbim sevdiklerine ailesine bağışlasın ..Dualarımız seninle haylaz melek....
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 29 Tem 2011 #13 Gecmi$ olsun in$aallah.. ALLAHÚ alem tez zamanda sagligina kavu$tursun.. iyile$ip yeniden aramizda olmasi icin Dualarimiz onunla olucak..
Gecmi$ olsun in$aallah.. ALLAHÚ alem tez zamanda sagligina kavu$tursun.. iyile$ip yeniden aramizda olmasi icin Dualarimiz onunla olucak..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 30 Tem 2011 #14 ALLAH şifalar versin tabiikide gelecek yanımıza ben olayı daha yeni okudum bekliyorum haylaz bunları okuyup forumca güleceğiz
ALLAH şifalar versin tabiikide gelecek yanımıza ben olayı daha yeni okudum bekliyorum haylaz bunları okuyup forumca güleceğiz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Tem 2011 #16 Budur ! Çok çok sevindim, tekrar geçmiş olsun diyorum.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Tem 2011 #19 muhtesem bir haber bu çok sevindim. İnşallah oradanda cıkacak yakin zamanda.