r0se Forum Onuru Özel üye 3 Ags 2016 #141 Bir kadını ortadan ikiye böl… Yarısı annedir,yarısı çocuk, Yarısı sevgili, yarısı aşk.. Duyanlar bunu bilmez, görenler anlamaz bunu! Yarısı rivayettir, yarısı gece. Cemal Süreyya
Bir kadını ortadan ikiye böl… Yarısı annedir,yarısı çocuk, Yarısı sevgili, yarısı aşk.. Duyanlar bunu bilmez, görenler anlamaz bunu! Yarısı rivayettir, yarısı gece. Cemal Süreyya
r0se Forum Onuru Özel üye 3 Ags 2016 #142 “İyileşmek mi? dedi Frida. Ama ben hasta değilim ki. Kırık döküğüm. Aynı şey değil, anlıyor musun?” Frida Kahlo/
“İyileşmek mi? dedi Frida. Ama ben hasta değilim ki. Kırık döküğüm. Aynı şey değil, anlıyor musun?” Frida Kahlo/
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #146 Yine bir eylül ve yine bir ben Hortlasın konu devam niteliğinde kullanılacak ..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Eyl 2017 #147 Sen hep burda kal ve yaz canımıniçiii Ama güzeli yaşa güzeli yaz inşallah
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #148 Çağlayağmur dediki: Sen hep burda kal ve yaz canımıniçiii Ama güzeli yaşa güzeli yaz inşallah Genişletmek için tıklayın... İnşllah can ablam
Çağlayağmur dediki: Sen hep burda kal ve yaz canımıniçiii Ama güzeli yaşa güzeli yaz inşallah Genişletmek için tıklayın... İnşllah can ablam