r0se Forum Onuru Özel üye 15 Ags 2019 #222 Çağlayağmur dediki: Hep @r0se kal canımıniçi çok yakışıyor bu sana. ? Genişletmek için tıklayın... Diiğmi ablacım iyi oldu ya bu ♥ öze dönmek güzel
Çağlayağmur dediki: Hep @r0se kal canımıniçi çok yakışıyor bu sana. ? Genişletmek için tıklayın... Diiğmi ablacım iyi oldu ya bu ♥ öze dönmek güzel
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Ags 2019 #223 Bana oraya özgü bir şarkı ismi söyle dedim. Meyrik türküsü nedir Allahımmmmmm
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 25 Ags 2019 #229 r0se dediki: Ek dosyayı görüntüle 74570 Çoook mutluyum demişmiydim ??? Genişletmek için tıklayın... Renklerimiz farklı olsa da sende gençliğimi görüyorum @r0se Doğru yoldasın böyle devam et bence.
r0se dediki: Ek dosyayı görüntüle 74570 Çoook mutluyum demişmiydim ??? Genişletmek için tıklayın... Renklerimiz farklı olsa da sende gençliğimi görüyorum @r0se Doğru yoldasın böyle devam et bence.
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Ags 2019 #230 Sentinus dediki: Renklerimiz farklı olsa da sende gençliğimi görüyorum @r0se Doğru yoldasın böyle devam et bence. Genişletmek için tıklayın... Senelerdir böyleyim ben gençlik derken aramızda birkaç yaş var ona bakarsan yaşa bakmaz bu sevda. Sen vazgeçmişsen bilemem de ben asla geçmem istersem 90 olayım Ayrıca siyahbeyazlı olarak sarılacivert için desteğini görmek mutlu etti teşekkür ederim
Sentinus dediki: Renklerimiz farklı olsa da sende gençliğimi görüyorum @r0se Doğru yoldasın böyle devam et bence. Genişletmek için tıklayın... Senelerdir böyleyim ben gençlik derken aramızda birkaç yaş var ona bakarsan yaşa bakmaz bu sevda. Sen vazgeçmişsen bilemem de ben asla geçmem istersem 90 olayım Ayrıca siyahbeyazlı olarak sarılacivert için desteğini görmek mutlu etti teşekkür ederim