• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Hüzün Mevsimi

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Nasıl anlatayım. Herkes güzel yollarda, ben adım bile atamamışım gibi. Herkes sevilmiş, benim başım hâlâ okşanmayı bekliyor gibi. Saatlerce beklenmesi gereken meydanda herkes oturacak bir tabure bulmuş bir ben ayakta kalmışım gibi.

Tüm bunlara rağmen diyorum ki keşke sana tekrar âşık olabileceğim başka bir hayat olsaydı. Ben aşkı arıyordum sende. İhaneti buldum! Keşke bulduğum gibi değil, aradığım gibi kalsaydın.

Gözlerin hâlâ buradayken sen neredeydin? Hangi sokağındaydın bu şehrin? Hangi çıkmazındaydın? Ve bilir misin, hiçbir sokak gözlerin kadar çıkmaz değil bu ülkede... Yarınım diye gördüklerimi dünlerimde yitirmeye alışık olsam da gözlerin olmadan göremem ben bu dünyada. Hadi gel! Gel hadi sen canisi! İnanacaklarımla bekliyorum seni. Biliyorum yine inciteceksin! Ama buna değersin...

Nerden başlasam oradan bitiriyorum nereye baksam yarım kalmış bir hikaye tamamlamaya çalıştıkça eksildiğimle kalıyorum...

Geçiyor be... sevgin bittiğinde öfkende geçiyor nefretin de... Ama kırgınlık diye bir şey var o hiç geçmiyor. Ne zaman ismini duysan batıyor işte...

Acı zamanla bir uyuşukluk halini alıyor. Her yeni gün, bir eziyet gibi başlıyor. Ölümün tanımı gibi giriyor penceremden içeri. Sonra gözlerim terk ediyor pencereleri. Pencereleri terk edip duvarlarla bir bir dostluğunu paylaşmanın Çaresizliğini, yalnızlığımı yaşıyorum. Yüzümde geçmişin izlerini sürdükçe yüzleşemiyorum kendimle. Gitmek istiyorum sadece, nereye gitmek istediğimi bilmeden… Amacı yalnızca gitmek olanın varacağı yer önemli midir?

Geri