oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #1 Selam, ben yeniyim burda
Simurg 😉 Özel üye 21 Mrt 2020 #2 Bir de ingilizce mi öğreneceğiz yani. ;-D Hoş geldin ya biliyorum forum kullanımını kesinlikle öğreneceksin, harika bir yerdir burası zamanla anlayacaksın bunu
Bir de ingilizce mi öğreneceğiz yani. ;-D Hoş geldin ya biliyorum forum kullanımını kesinlikle öğreneceksin, harika bir yerdir burası zamanla anlayacaksın bunu
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #3 Teşekkür ederim, yok Ingilizce öğrenmene gerek yok, benimde İngilizce pek iyi değil saten???
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #5 Hahaha çok komik ???
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mrt 2020 #6 Hoşgeldiniz ilginç bir başlangıç olmuş Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle iyi forumlar diliyorum: )
Hoşgeldiniz ilginç bir başlangıç olmuş Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle iyi forumlar diliyorum: )
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #7 Evet biraz yanlış yazmışım İngilzceyi, yani Türkçede pek iyi sayılmaz ama olsun atık umarım anlamakta zorlanmasınız.
Evet biraz yanlış yazmışım İngilzceyi, yani Türkçede pek iyi sayılmaz ama olsun atık umarım anlamakta zorlanmasınız.
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #9 Ha bide unutmuşum kuzura bakma teşekkür etmeyi. Teşekkür