Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Mrt 2020 #21 Hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle keyifli forumlar. ?
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #22 Çağlayağmur dediki: Hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle keyifli forumlar. ? Genişletmek için tıklayın... Tesekkürler
Çağlayağmur dediki: Hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle keyifli forumlar. ? Genişletmek için tıklayın... Tesekkürler
Sosyalci Özel Üye Özel üye 21 Mrt 2020 #23 Ben de yeni yeni öğreniyorum forumu, sağolsun @OBir öğretecekti ama unuttu sanırım ? Yenileri görmek güzel keyifli vakit geçirmeni diliyorum ?
Ben de yeni yeni öğreniyorum forumu, sağolsun @OBir öğretecekti ama unuttu sanırım ? Yenileri görmek güzel keyifli vakit geçirmeni diliyorum ?
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #24 @Sosyalci Memnun oldum, sende hoşgeldin. Bende dünden beri burdayım. Cerezforuma biraz alışmaya calisiyorum.
@Sosyalci Memnun oldum, sende hoşgeldin. Bende dünden beri burdayım. Cerezforuma biraz alışmaya calisiyorum.
r0se Forum Onuru Özel üye 23 Mrt 2020 #25 Hoş geldin ) umarım kısa zamanda alışırsın , keyifli forumlar dilerim
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 23 Mrt 2020 #26 Teşekkürler @r0se
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 24 Mrt 2020 #29 Hoş geldin @mrstuerkin_Willkommen. Katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle... Keyifli forumlar...
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 24 Mrt 2020 #30 Teşekkür ? @alemdar