oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #11 Evet demi, çok şey oluyor. Bekle dur Türkçe kelimesini unuttum ya. Almancasını biliyorum ama Türkçesi yok off ya...
Evet demi, çok şey oluyor. Bekle dur Türkçe kelimesini unuttum ya. Almancasını biliyorum ama Türkçesi yok off ya...
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #12 Buldum kaba olur... Kaba olur dicektim
Simurg 😉 Özel üye 21 Mrt 2020 #13 Sorun olacağını düşünmüyorum anlayışlıdır herkes burada aile gibidir
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #14 Tamam buna sevindim
OBir MEB Özel üye 21 Mrt 2020 #15 Hoş geldiniz. Benim yeni üye olduğum zamanlar forumda önemli bir kitle yurt dışından katılıyordu. Uzaklardan birilerini görmek güzel. Keyifli forumlar diliyorum.
Hoş geldiniz. Benim yeni üye olduğum zamanlar forumda önemli bir kitle yurt dışından katılıyordu. Uzaklardan birilerini görmek güzel. Keyifli forumlar diliyorum.
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #16 Teşekkür ederim ??
OBir MEB Özel üye 21 Mrt 2020 #17 Bu arada merak ettim orada insanlar sokaklara rahat çıkıyorlar mı? Bizde corona ile ilgili uymayanlar en çok dikkat etmesi gereken yaşlılar maalesef.
Bu arada merak ettim orada insanlar sokaklara rahat çıkıyorlar mı? Bizde corona ile ilgili uymayanlar en çok dikkat etmesi gereken yaşlılar maalesef.
Artemis Özel Üye Özel üye 21 Mrt 2020 #18 Hoşgeldin iyiki geldin  ??konuşmaları okuyunca çok güldüm ? keyifli forumlar burayı çok seveceğine eminim
Hoşgeldin iyiki geldin  ??konuşmaları okuyunca çok güldüm ? keyifli forumlar burayı çok seveceğine eminim
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #19 OBir dediki: Bu arada merak ettim orada insanlar sokaklara rahat çıkıyorlar mı? Bizde corona ile ilgili uymayanlar en çok dikkat etmesi gereken yaşlılar maalesef. Genişletmek için tıklayın... Burda herkes dışarda, yani çoğu gençler pek ciddiye almıyor bu Corona Virüsnü. Almanya Pazartesi günü dişari çıkma yasağı koyacaklar.
OBir dediki: Bu arada merak ettim orada insanlar sokaklara rahat çıkıyorlar mı? Bizde corona ile ilgili uymayanlar en çok dikkat etmesi gereken yaşlılar maalesef. Genişletmek için tıklayın... Burda herkes dışarda, yani çoğu gençler pek ciddiye almıyor bu Corona Virüsnü. Almanya Pazartesi günü dişari çıkma yasağı koyacaklar.
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 21 Mrt 2020 #20 OkYaNuS dediki: Hoşgeldin iyiki geldin  ??konuşmaları okuyunca çok güldüm ? keyifli forumlar burayı çok seveceğine eminim Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler ? ?
OkYaNuS dediki: Hoşgeldin iyiki geldin  ??konuşmaları okuyunca çok güldüm ? keyifli forumlar burayı çok seveceğine eminim Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler ? ?