BeReNN Alyam? Özel üye 21 Ock 2012 #227 İçimdeki ses Aşk bu diyor yaşanması gereken en güzel duygu diyor..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ock 2012 #228 İçimdeki ses o da sevmese bu kadar sevemezdin diyor.. Başka Birr ses de seviyorsa neden gitti, seven gitmez diyor. Hangi ses doğru bilmiyorum
İçimdeki ses o da sevmese bu kadar sevemezdin diyor.. Başka Birr ses de seviyorsa neden gitti, seven gitmez diyor. Hangi ses doğru bilmiyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Ock 2012 #229 ZeyNoO dediki: İçimdeki ses o da sevmese bu kadar sevemezdin diyor.. Başka Birr ses de seviyorsa neden gitti, seven gitmez diyor. Hangi ses doğru bilmiyorum Genişletmek için tıklayın... bazen çok sevselerde gitmek zorunda olurlar zeynom ve sen durdurmak için hiç bişi yapamazsın
ZeyNoO dediki: İçimdeki ses o da sevmese bu kadar sevemezdin diyor.. Başka Birr ses de seviyorsa neden gitti, seven gitmez diyor. Hangi ses doğru bilmiyorum Genişletmek için tıklayın... bazen çok sevselerde gitmek zorunda olurlar zeynom ve sen durdurmak için hiç bişi yapamazsın
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ock 2012 #230 sitem dediki: bazen çok sevselerde gitmek zorunda olurlar zeynom ve sen durdurmak için hiç bişi yapamazsın Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum bu öyle birsey değil. Anlayamıyorum artık bile bile vazgecemeyisimi ise hiç mı hiç anlamıyorum. Ask bu sanırım. Karşılık beklemeden de sevebilmek tüm acısına rağmen
sitem dediki: bazen çok sevselerde gitmek zorunda olurlar zeynom ve sen durdurmak için hiç bişi yapamazsın Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum bu öyle birsey değil. Anlayamıyorum artık bile bile vazgecemeyisimi ise hiç mı hiç anlamıyorum. Ask bu sanırım. Karşılık beklemeden de sevebilmek tüm acısına rağmen