yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Ock 2012 #231 ZeyNoO dediki: Bilmiyorum bu öyle birsey değil. Anlayamıyorum artık bile bile vazgecemeyisimi ise hiç mı hiç anlamıyorum. Ask bu sanırım. Karşılık beklemeden de sevebilmek tüm acısına rağmen Genişletmek için tıklayın... geçer zeynom dicem ama geçmez bilirim..
ZeyNoO dediki: Bilmiyorum bu öyle birsey değil. Anlayamıyorum artık bile bile vazgecemeyisimi ise hiç mı hiç anlamıyorum. Ask bu sanırım. Karşılık beklemeden de sevebilmek tüm acısına rağmen Genişletmek için tıklayın... geçer zeynom dicem ama geçmez bilirim..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Ock 2012 #232 sitem dediki: geçer zeynom dicem ama geçmez bilirim.. Genişletmek için tıklayın... İçimden bir ses geçer diyor..sadece zaman
sitem dediki: geçer zeynom dicem ama geçmez bilirim.. Genişletmek için tıklayın... İçimden bir ses geçer diyor..sadece zaman
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Ock 2012 #234 RUZG4R dediki: İçimden bir ses geçer diyor..sadece zaman Genişletmek için tıklayın... inş..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ock 2012 #235 bir an önce zamn geçsin....o günüü yaşamak istiyorum..beklemekk...kalbimii çıkaracak yerinden...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Ock 2012 #238 buralar SIkar oldu pilini pirtini topla dön vatanina diyor ((