KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Nsn 2016 #91 Giderken arkanda gözyaşı bıraktın...
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 7 Nsn 2016 #93 NE YAZIM YAZIYOR OLSAM BÖYLE SATIR SATIR SAYFALARA KİTAP YAZARDIM..
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 8 Nsn 2016 #94 Keşke hiç başlamasaydı desem o muhteşem günlere ayıp edeceğim iyi ki yaşandı desem bu vedaya nasıl bir kılıf giydireceğim? bilmiyorum...
Keşke hiç başlamasaydı desem o muhteşem günlere ayıp edeceğim iyi ki yaşandı desem bu vedaya nasıl bir kılıf giydireceğim? bilmiyorum...
DEN-BB Üye 4 Mys 2016 #97 BİZ İNANAN GENÇLER EFKARLANDIĞINDA ONCE KURANI KERİM OKUR SONRA ÇAY İCERİZ Sacmalamak serbest idi degilmi (?!) Düzenleyen yönetici: 4 Mys 2016
BİZ İNANAN GENÇLER EFKARLANDIĞINDA ONCE KURANI KERİM OKUR SONRA ÇAY İCERİZ Sacmalamak serbest idi degilmi (?!)
DEN-BB Üye 4 Mys 2016 #99 Calis kAşİf dediki: Beni anlamadın ya ben ona yanıyorum. .. Genişletmek için tıklayın... Anlamamamdan kasıt ne (?
Calis kAşİf dediki: Beni anlamadın ya ben ona yanıyorum. .. Genişletmek için tıklayın... Anlamamamdan kasıt ne (?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Mys 2016 #100 DENEME bir ki dediki: Calis Anlamamamdan kasıt ne (? Genişletmek için tıklayın... Bu söz senin için yazılmış bir söz değil, üzerine alınma,ben yinede bir açıklamada bulunayım, bir arkadaşım için yazdım burada yanımda olan seninle bir ilgisi yok,....
DENEME bir ki dediki: Calis Anlamamamdan kasıt ne (? Genişletmek için tıklayın... Bu söz senin için yazılmış bir söz değil, üzerine alınma,ben yinede bir açıklamada bulunayım, bir arkadaşım için yazdım burada yanımda olan seninle bir ilgisi yok,....