galiba benimde içimi dökmeye ihtiyacım var
şu hayatın ne kadar garip ve acımasız olduğunu bu yıl anladım arkadaş önceden de biliyordum ama hiç bu kadar kendini hissettirmemişti....
tek basına bir hayat yasamayı seçtim evet hemde yapayalnız müdahalesiz bu seçtiğim hayatta mutluysam bir o kadar da mutsuzum acaba bunun sonucunda büyük bir bedel mi ödeyeceğim yoksa bu kadar zorluk sunarken hayat ben canla basla mücadele edip herseye rağmen ayakta kalmaya çalışırken hayat karşılığında bana ödül mü verecek çok merak ediyorum?
EVET ÖDÜL MÜ CEZA MI?
hayatta ilk defa önümü göremiyorum normalde geleceğe dair hep bir tahminim vardı şimdi ise koca bir boşluk ve hiçlik sanki sanırım GÜCÜM TÜKENMEK ÜZERE! kendi içimde çok mücadele ediyorum hayır sen güçlü birisin nelerin üstesinden geldin bunun mu gelemeyeceksin sonra tekrar çelişki yoo bu sefer bitti yolun sonuna geldin çok kötü bir sonuç seni bekliyor diye.
GALİBA YORULDUM...
insanlara en zor zamanında koşmaktan onların sıkıntılarına çare olmaktan yoruldum farkettim ki bunu yaparken ben tükenmişim benim cürmüm ne ki herkesin sıkıntısına çare olmaya çalışayım ama isste ne yaparsın en büyük zaaflarımdan birisi üzülen ve bası dertte olan bir insan göreyim çok değer verdiğim çevremdeki insanlardan hemen ne yapabilirim onun için diye düşünüyorum... ama ben şimdi benim ihtiyacım var nerdesiniz yoksunuz yanımda sizden isstedğim para değil sadece bana tekrardan güçlü olmam için destek vereceksiniz ben gerisini hallederim evet bugün bana çok güzel bir şey öğrettiniz bugün sevgili çevrem hep yanında olduğum ama hiç benim yanımda olmayan sevgili çevrem herkes acımasız kendini düşünüyor sen de düşüneceksin bundan sonra.
kendimce birine yaptığım son bir iyilik var bunun bedelini çok agır ödeyeceğim ama inanır mısınız bana bu yaptığım iyilik kötülük olarak dönecek bunu da biliyorum ama hayata bu son iyilik ile cok güzel öğreneceğim hemde cok bir daha asla hata yapmam herhalde çünkü hata yapma lüksüm yok benim bu hayatta.
hep derdim ki insan hata yapa yapa olgunlaşır yooo ben hata kotamı doldurdum artık bu kadar yeter
biraz bencilce olacak ama BUNDAN SONRA KENDİM İÇİN YAŞAYACAĞIM isterse bir başkası en yakın arkadaşım zor durumdayım desin mümkün değil önce kendimi düşünürüm sonra onu.
MANTIĞI İLE HAREKET EDEN İNSANLARA HEP KIZARDIM DUYGUSUZSUN SEN İNSAN DUYGULARI OLMADAN BAZEN ONLARI HİSSETMEDEN YASABİLİR Mİ DİYE HAKLILARMIS BUGÜN BENDE ÖĞRENDİMMM...
buda bana ders olsun ağır ve bedelini çokkk zor ödeyeceğim bir ders olacak ama ders olsun
EVET DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YOLA DEVAM EDECEĞİM HER ŞEYE RAĞMEN KENDİMİ SEVİYORUM
asla pes etmeyeceğim ölüm ne zaman gelir beni bulursa işte benim hayat mücadelem işte o zaman biter.