• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

İçinizi dökün :)

• Konuyu açan Konuyu açan Aşk
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
İmla kuralları son derece önemlidir sadece Eğlence bölümünde buna dikkat etmiyoruz. Hatta bu konuda netteki en hassas forum olduğumuzu söyleyebilirim. :) Aşağıdaki bölüm bunun kanıtıdır.

Dilimizi Doğru Kullanalım

Ama aslında imla kuralları bahane idi bakış açısına takılmıştım ama biraz havayı başka yöne çekmek istedim. :D

forum oyunları haricinde de yazım ve imlaya dikkat edilmediğini gördüm gibi sanki ;)
evet haklısın dilimizi her konuda doğru kullanmalıyız forumda bu konuya uzun yer ayıracağım bir ara ;)
ama insanların bakış açılarına dikkatli vurgu yapmak istiyorsan bence farklı yöntemler kullanmalısın;;B

Ayy @Gönülçelen 'cim bosver bunu istediğin gibi yaz ya :D
Hey allahım. Ne güzel dökmüşsün içini :)
Ama bunları günlüğüne yazmalısın bence daha sağlıklı olur.
İlerde okudugunda duygu ve düşüncelerini tartmış olursun canısı :)
Ufak bir tavsiye sadece benden sana.
Ama bukadar karartma kendini lütfen.

Ayy @Gönülçelen 'cim bosver bunu istediğin gibi yaz ya :D
Hey allahım. Ne güzel dökmüşsün içini :)
Ama bunları günlüğüne yazmalısın bence daha sağlıklı olur.
İlerde okudugunda duygu ve düşüncelerini tartmış olursun canısı :)
Ufak bir tavsiye sadece benden sana.
Ama bukadar karartma kendini lütfen.
bilmem canım bana muhalefet olası geldi herhalde onun da içinden gelmiş bence @YoRuMSuZ 'un da içini dökmeye ihtiyacı var:v
tavsiyelerini kulak ardı etmeyeceğim canım;)

Bazen afallıyorum..
yönümü belirlemekte zorlanıyorum..
adım atıp atmamak konusunda kararsız kalıyorum..
söyleyip söylememek arasında da..
çok fazla çelişkiyle boğuşuyorum..
nefes alamıyorum gibi geliyor..
sonra sana dönüyorum..
düzeliyor her şey..

Can çıkar. Huy çıkmaz F. Sana demedim mi zamanında.
Onu alırsan yokum ben diye. Ama sen kimsin ki Papatya.
Bütün zorluklara neden ben katlanmak zorundayım?
Neden her yükü omuzlamak zorundayım?
Neden herşey böyle üst üste gelmek zorunda ve insanlar kötülük peşinde koşmaktalar.
Anlamıyorum. Anlamıyorum ya! O kız ilk bıraktığında yeni birini alsaydınız şimdiye kadar yetişmişti.
Bana ne oluyor ki dimi :) sanki Onun parasını Ben alıyoRum. Karakter dersi verilsin okullarda. insanlara dürüstlük öğretilsin!
Bana verdigin kocaman sabır için teşekkürler Allahım. yoksa nasıl dayanırdım.

@Gönülçelen şu hayatta ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın.
Bunu en iyi bilenlerden biriyim.
Yeri gelir ailen bile kendi çıkarlarını ön planda tutar.
Sen kendin için kendi başına yaşıyorsun ya bence devam et.
Ayakların yere sağlam bassın.
Birileri için taviz verirsen kendinden ve hayallerinden; emin ol fazlasını beklerler ve kendini unutursun. Ayrıca yaptıkların da bilinmez. Aklın yokmuydu yapmasaydın olur.
Bugün şu bulunduğum durumda olabileceğimi öngörebilseydim eğer seçimlerimi kendim için yapardım ve şu an çok farklı yerlerde olurdum.
Bu devirde yaptığın iyiliği bile boğazına dizerler insanın.
İyilik yap ama kendinden taviz vermeden. İyiliği tanımadığın insanlara yapacaksın. Çünkü tanıdıkların sömürüyor iyi niyetini ;)
He yinede kızmıyorum küsmüyorum hayata. Ben sadece iyi niyetimin kurbanı oldum diyorum. Vicdansız kalpsiz olmaktansa varsın onlar kaybetsin. Benim gülüşümden çalmalarına izin vermiyorum sadece bendeki değerlerinden çalıyorlar.
Hayatta yaşadığımız herşey birer tecrübe. İnsanları başka türlü tanıyamayız zaten. Kötüleride böyle tanıyacağız. Sıkma tatlı canını olur mu bırak karamsarlığıda :)

Geri