• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

İçinizi dökün :)

• Konuyu açan Konuyu açan Aşk
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
@Gönülçelen şu hayatta ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın.
Bunu en iyi bilenlerden biriyim.
Yeri gelir ailen bile kendi çıkarlarını ön planda tutar.
Sen kendin için kendi başına yaşıyorsun ya bence devam et.
Ayakların yere sağlam bassın.
Birileri için taviz verirsen kendinden ve hayallerinden; emin ol fazlasını beklerler ve kendini unutursun. Ayrıca yaptıkların da bilinmez. Aklın yokmuydu yapmasaydın olur.
Bugün şu bulunduğum durumda olabileceğimi öngörebilseydim eğer seçimlerimi kendim için yapardım ve şu an çok farklı yerlerde olurdum.
Bu devirde yaptığın iyiliği bile boğazına dizerler insanın.
İyilik yap ama kendinden taviz vermeden. İyiliği tanımadığın insanlara yapacaksın. Çünkü tanıdıkların sömürüyor iyi niyetini ;)
He yinede kızmıyorum küsmüyorum hayata. Ben sadece iyi niyetimin kurbanı oldum diyorum. Vicdansız kalpsiz olmaktansa varsın onlar kaybetsin. Benim gülüşümden çalmalarına izin vermiyorum sadece bendeki değerlerinden çalıyorlar.
Hayatta yaşadığımız herşey birer tecrübe. İnsanları başka türlü tanıyamayız zaten. Kötüleride böyle tanıyacağız. Sıkma tatlı canını olur mu bırak karamsarlığıda :)
@ZeyNoO canım söylediğin her söze katılıyorum. Böyle insanları tanıdıkça öğreniyorsun. Ben kendimden taviz vermeden kendi yoluma devam edeceğim bundan sonra. Bence sende devam et bulunduğun konumu değiştirmek senin elinde sen daha iyi biliyorsun tabi ki ama demişsin ya gülüşümden çalmalarına izin vermiyorum diye aynen gülmeye devam bırak neden güldüğünü merak etsinler:)

Offff son zamanlarda art arda milyon kere dinleyebileceğim bir şarkı bulamıyorum hiç :( demet akalın ın bi an önce yeni albüm çıkarması lazım yoksa patlarım sıkıntıdan

@ZeyNoO canım söylediğin her söze katılıyorum. Böyle insanları tanıdıkça öğreniyorsun. Ben kendimden taviz vermeden kendi yoluma devam edeceğim bundan sonra. Bence sende devam et bulunduğun konumu değiştirmek senin elinde sen daha iyi biliyorsun tabi ki ama demişsin ya gülüşümden çalmalarına izin vermiyorum diye aynen gülmeye devam bırak neden güldüğünü merak etsinler:)

Benim şu an bulunduğum konumu değiştirmem mümkün değil. Evlenme dışında tabi. Ama ilerde ne olur ne biter bilmiyorum. Hayat şartlarının ne getireceği bilinmez. Şu an mesela geçmişe ve bugüne baktığımda keşke diyebileceğim çok şey var. Ama dememeye çalışıyorum. Çünkü hayatta herşeyi mükemmel yaşasaydık belki ondan bile şikayetçi olurduk. İnsan hep bulunduğu şartların daha da iyisini arıyor. Bulunduğu şartların daha kötüsü olduğunu düşünmeden.
Bizim için belki bu daha hayırlısıdır belki de eğri ile doğruyu görmemiz için birer sebeptir bilemiyoruz.
Bu yüzden sorunların bile aldıklarına değil kattıklarına bakıp gülümsemeyi bırakmıyoruz :)
Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Bazen bende başaramasam da, o başaramadığım zamanlar da bile bi silkeliyorum kendimi fazla dağılmadan :)
Rabbim yardımcın olsun gülüşün hiç eksik olmasın canım :uyz:

Geri