KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Eyl 2016 #161 Neden böyle oldukki, halbuki benim için çok değerliydin yeni bir başlangıç yapmaya ne dersin .
kardelenn Özel Üye Özel üye 23 Eyl 2016 #162 Agzi baska gözleri baska soyleyen insanlari hic hazetmiyorum yaa
dderya kOkOşŞ V.I.P 4 Arl 2016 #165 10lu yaşların sonlarında olmak insana özgürlük hissi veriyor sanki kimse bana hiçbişey diyemicek artık
10lu yaşların sonlarında olmak insana özgürlük hissi veriyor sanki kimse bana hiçbişey diyemicek artık
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 31 Ock 2017 #167 Kızarmış ekmek yandı bitti kül oldu paranın suyu çıktı elde var bir umut az üfle rüzgar sönmesin ışık
Kızarmış ekmek yandı bitti kül oldu paranın suyu çıktı elde var bir umut az üfle rüzgar sönmesin ışık
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 8 Şbt 2017 #169 Offf birde arkamdan bakması ve benim onun bakışını yakalamam o an ölsem daha iyiydi... Pişmanlık ve geç kalınmış duygusu
Offf birde arkamdan bakması ve benim onun bakışını yakalamam o an ölsem daha iyiydi... Pişmanlık ve geç kalınmış duygusu