buhurdan Özel Üye Özel üye 8 Mrt 2017 #181 dderya dediki: Tesekkır ederimm toz zencefille karıstırıp yiyorum ama bana anlık çözüm lazım hemen iyileşiyim istiyorum Genişletmek için tıklayın... çok güzel yapıyorsun doğru yoldasın devam iyileşirsin yakında inş
dderya dediki: Tesekkır ederimm toz zencefille karıstırıp yiyorum ama bana anlık çözüm lazım hemen iyileşiyim istiyorum Genişletmek için tıklayın... çok güzel yapıyorsun doğru yoldasın devam iyileşirsin yakında inş
buhurdan Özel Üye Özel üye 8 Nsn 2017 #185 buhurdan dediki: çok güzel yapıyorsun doğru yoldasın devam iyileşirsin yakında inş Genişletmek için tıklayın... dderya dediki: Bıktım artık ders çalışmaktan yetheeerrrr Genişletmek için tıklayın... bak iyileşmişsin gördün mü
buhurdan dediki: çok güzel yapıyorsun doğru yoldasın devam iyileşirsin yakında inş Genişletmek için tıklayın... dderya dediki: Bıktım artık ders çalışmaktan yetheeerrrr Genişletmek için tıklayın... bak iyileşmişsin gördün mü
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 19 Nsn 2017 #186 Bir anı çerçevesinin daha camı kırıldı.. Daha ne olsun..
buhurdan Özel Üye Özel üye 19 Nsn 2017 #188 KıRMıZı dediki: Çokta tın... Genişletmek için tıklayın... da ayrı yazılır