YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Şbt 2010 #312 Az önce face'de böyle bişi gördüm kopyacı ben Uykusuzluk başıma vurdu, anneme şikayet ettim
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Hzr 2010 #316 Dün Trakyalı bir arkadaşım yaptı bu espiriyi Adamın birine sormuşlar.. -(e)MTV izler misiniz diye ? Adam da.. -Em tv izlerim emde radyo dinlerim bea .. demiş .. böyle iğrenç birşeydi işte
Dün Trakyalı bir arkadaşım yaptı bu espiriyi Adamın birine sormuşlar.. -(e)MTV izler misiniz diye ? Adam da.. -Em tv izlerim emde radyo dinlerim bea .. demiş .. böyle iğrenç birşeydi işte
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 27 Ekm 2010 #318 potito dediki: iki kadın sessiz sessiz oturuyormuş.. Genişletmek için tıklayın... Bak buna gülünür 2 kadın ve sessizlik Bu espri değil de daha çok bir hayal ürünü
potito dediki: iki kadın sessiz sessiz oturuyormuş.. Genişletmek için tıklayın... Bak buna gülünür 2 kadın ve sessizlik Bu espri değil de daha çok bir hayal ürünü
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 11 Ags 2012 #319 Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi".
Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : "Evi benim üzerime yap dedi".
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Ksm 2012 #320 Bir iğrençlikte benden... Buzdolabının fişini 1 dakika çekiniz... Bu soğukluk onlara 1 saat yeter... Soyunmuş ördeğe ne denir? Cıbılduck.... Kendimden iğrendim
Bir iğrençlikte benden... Buzdolabının fişini 1 dakika çekiniz... Bu soğukluk onlara 1 saat yeter... Soyunmuş ördeğe ne denir? Cıbılduck.... Kendimden iğrendim