yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Ksm 2012 #321 felsefe_mi dediki: Bir iğrençlikte benden... Buzdolabının fişini 1 dakika çekiniz... Bu soğukluk onlara 1 saat yeter... Soyunmuş ördeğe ne denir? Cıbılduck.... Kendimden iğrendim Genişletmek için tıklayın... güleyim mi ağlayım mı bilemedim
felsefe_mi dediki: Bir iğrençlikte benden... Buzdolabının fişini 1 dakika çekiniz... Bu soğukluk onlara 1 saat yeter... Soyunmuş ördeğe ne denir? Cıbılduck.... Kendimden iğrendim Genişletmek için tıklayın... güleyim mi ağlayım mı bilemedim
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Ksm 2012 #322 sitem* dediki: güleyim mi ağlayım mı bilemedim Genişletmek için tıklayın... Ehh amaç iğrenç espri yapma Neyse daha fazla üşüme Kaç burdan kaç
sitem* dediki: güleyim mi ağlayım mı bilemedim Genişletmek için tıklayın... Ehh amaç iğrenç espri yapma Neyse daha fazla üşüme Kaç burdan kaç
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Ksm 2012 #323 zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? karakolda ayna var da ondan böğğğğ
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Ksm 2012 #325 eFSaNe_KaRTaL dediki: beni iki şey yıkar . su ve sabun Genişletmek için tıklayın... daha iğrençleri var Abi sen kaptan mısın? Evet kaptanım. Peki hangi kaptan? Su kabı mı yoğurt kabı mı?
eFSaNe_KaRTaL dediki: beni iki şey yıkar . su ve sabun Genişletmek için tıklayın... daha iğrençleri var Abi sen kaptan mısın? Evet kaptanım. Peki hangi kaptan? Su kabı mı yoğurt kabı mı?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Ksm 2012 #326 Hatayı kendinizde aramayın.Hatay Akdeniz bölgesindedir. Bunu siz istediniz..
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Ksm 2012 #327 Küçük su birikintisine ne denir? Sucuk Allahım biri beni burdan alsın
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Ksm 2012 #328 -BEYİN GÖÇÜ NEDİR? -Kadının dırdırına, triplerine, dayanamayan adamın, başka bir kadının peşine takılıp gitmesine "BEY'in göçü" denir.
-BEYİN GÖÇÜ NEDİR? -Kadının dırdırına, triplerine, dayanamayan adamın, başka bir kadının peşine takılıp gitmesine "BEY'in göçü" denir.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Ksm 2012 #329 felsefe_mi dediki: Küçük su birikintisine ne denir? Sucuk Allahım biri beni burdan alsın Genişletmek için tıklayın... felsefe yetiş yangın vaaaaaar
felsefe_mi dediki: Küçük su birikintisine ne denir? Sucuk Allahım biri beni burdan alsın Genişletmek için tıklayın... felsefe yetiş yangın vaaaaaar
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Ksm 2012 #330 sitem* dediki: felsefe yetiş yangın vaaaaaar Genişletmek için tıklayın... Buna bile iğrenç bir espri yapasım geldi
sitem* dediki: felsefe yetiş yangın vaaaaaar Genişletmek için tıklayın... Buna bile iğrenç bir espri yapasım geldi