felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Ksm 2012 #341 arz-ı hal dediki: normalde de iğrenç espiri yapmayı severim arada iğrenç olmak lazım Genişletmek için tıklayın... Olduuuu Başka bir hayatta görüşürüz
arz-ı hal dediki: normalde de iğrenç espiri yapmayı severim arada iğrenç olmak lazım Genişletmek için tıklayın... Olduuuu Başka bir hayatta görüşürüz
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Ksm 2012 #342 felsefe_mi dediki: Olduuuu Başka bir hayatta görüşürüz Genişletmek için tıklayın... bu konu bana hasan naci hocamı hatırlattı,lise de matematik hocasıydı,bu espirileri yapar,gülmeyeni de dersten atardı
felsefe_mi dediki: Olduuuu Başka bir hayatta görüşürüz Genişletmek için tıklayın... bu konu bana hasan naci hocamı hatırlattı,lise de matematik hocasıydı,bu espirileri yapar,gülmeyeni de dersten atardı
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Ksm 2012 #343 Çekici olan kızlar, lütfen elinizdeki çekici bırakın. Kim hortlattı bu konuyu..
felsefe_mi ...!... Özel üye 28 Ksm 2012 #344 77 yi neden bugüne kadar kimse ayıramamış? -Seven'leri ayırmak günahta ondan Ben hortlattım Değişşik oyunlara yelken açalım dedim
77 yi neden bugüne kadar kimse ayıramamış? -Seven'leri ayırmak günahta ondan Ben hortlattım Değişşik oyunlara yelken açalım dedim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ksm 2012 #345 Aaaa çok fiyakalı bir elbise. Bak benimkisi V yakalı.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ksm 2012 #346 Adamın kafasına selpak düşmüş ölmüş. Niye? Onlar halka değil fil.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Ksm 2012 #349 Dönerse Serindir; Dönmezse Zaten Hiç Serin Olmamıştır. #vantilator