CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Ock 2021 #1 Bakalım matematikle ilgili bilgilerinizi ne kadar hatırlıyorsunuz? Soru şu: 12÷2(3+3) = ? Çözümlediğiniz gelen ilk sonucu yazın lütfen
Bakalım matematikle ilgili bilgilerinizi ne kadar hatırlıyorsunuz? Soru şu: 12÷2(3+3) = ? Çözümlediğiniz gelen ilk sonucu yazın lütfen
Çözüm Sentinus 3 Ock 2021 CANISIKILANADAM dediki: 12÷2(3+3) = ? Genişletmek için tıklayın... Yanlış bilmiyorsam eğer öncelikle parantez içlerinin yapılması gerekiyor. 3+3=6 12÷2=6 6x6 ise 36 yapar. Zeka soruları veya IQ testlerinde en çok sorulan kalıp matematik sorularından
CANISIKILANADAM dediki: 12÷2(3+3) = ? Genişletmek için tıklayın... Yanlış bilmiyorsam eğer öncelikle parantez içlerinin yapılması gerekiyor. 3+3=6 12÷2=6 6x6 ise 36 yapar. Zeka soruları veya IQ testlerinde en çok sorulan kalıp matematik sorularından
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 3 Ock 2021 #6 CANISIKILANADAM dediki: 12÷2(3+3) = ? Genişletmek için tıklayın... Yanlış bilmiyorsam eğer öncelikle parantez içlerinin yapılması gerekiyor. 3+3=6 12÷2=6 6x6 ise 36 yapar. Zeka soruları veya IQ testlerinde en çok sorulan kalıp matematik sorularından Upvote 4 Downvote Çözüm
CANISIKILANADAM dediki: 12÷2(3+3) = ? Genişletmek için tıklayın... Yanlış bilmiyorsam eğer öncelikle parantez içlerinin yapılması gerekiyor. 3+3=6 12÷2=6 6x6 ise 36 yapar. Zeka soruları veya IQ testlerinde en çok sorulan kalıp matematik sorularından
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Ock 2021 #8 Doğru cevap ne acaba emin olunan doğruyu ben de merak ediyorum doğrusu ? Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Ock 2021 #9 muhtar* dediki: Soruda işaret eksikliği var Genişletmek için tıklayın... Hayir eksik yok bu şekilde soru. Upvote 0 Downvote
muhtar* dediki: Soruda işaret eksikliği var Genişletmek için tıklayın... Hayir eksik yok bu şekilde soru.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 3 Ock 2021 #10 cevabımda iddialıyım ben Soruda da eksik yok. Kalıp bir sorudur bu. Tek eksiklik 12÷2 parantez içerisine alınsa daha bir anlaşılır olur ama, oda eksiklik sayılmaz. Upvote 1 Downvote
cevabımda iddialıyım ben Soruda da eksik yok. Kalıp bir sorudur bu. Tek eksiklik 12÷2 parantez içerisine alınsa daha bir anlaşılır olur ama, oda eksiklik sayılmaz.