_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ekm 2013 #31 YoRuMSuZ dediki: Ya beğenilecek dövme vardı da biz mi beğenmedik Genişletmek için tıklayın... Zevkler renkler meselesi işte.. Napalım illa bu dövmeyi mi koyalım
YoRuMSuZ dediki: Ya beğenilecek dövme vardı da biz mi beğenmedik Genişletmek için tıklayın... Zevkler renkler meselesi işte.. Napalım illa bu dövmeyi mi koyalım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 11 Ekm 2013 #36 cemree dediki: bunu cok sevdim Genişletmek için tıklayın... Onu ben de çok sevmiştim narin, zarif durmuş
cemree dediki: bunu cok sevdim Genişletmek için tıklayın... Onu ben de çok sevmiştim narin, zarif durmuş
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Ekm 2013 #38 dövmeyi çok seviyorum,gel gelelim bu kadar abartıya gerek yok,ben sevgi ve okumanın dışında hiç bir şeyin abartılmasından hoşnut değilim sanırım kendimi somurtkan şirin gibi hissettim
dövmeyi çok seviyorum,gel gelelim bu kadar abartıya gerek yok,ben sevgi ve okumanın dışında hiç bir şeyin abartılmasından hoşnut değilim sanırım kendimi somurtkan şirin gibi hissettim