felsefe_mi ...!... Özel üye 31 Ekm 2013 #41 Bende şu birkaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ama bunlar çok büyük yaa Daha ufak bir desen iyi olur
Bende şu birkaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ama bunlar çok büyük yaa Daha ufak bir desen iyi olur
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Ksm 2013 #42 felsefe_mi dediki: Bende şu birkaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ama bunlar çok büyük yaa Daha ufak bir desen iyi olur Genişletmek için tıklayın... Var mı kafanda bişey? Benim arşiv bayağı geniş miniklerinden de bulabilirim istersen )
felsefe_mi dediki: Bende şu birkaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ama bunlar çok büyük yaa Daha ufak bir desen iyi olur Genişletmek için tıklayın... Var mı kafanda bişey? Benim arşiv bayağı geniş miniklerinden de bulabilirim istersen )
felsefe_mi ...!... Özel üye 3 Ksm 2013 #43 _nehir_ dediki: Var mı kafanda bişey? Benim arşiv bayağı geniş miniklerinden de bulabilirim istersen ) Genişletmek için tıklayın... Kafamda birşey yok yaa daha hiç belirlemedim Sadece korkumu yendim ve yaptıracam
_nehir_ dediki: Var mı kafanda bişey? Benim arşiv bayağı geniş miniklerinden de bulabilirim istersen ) Genişletmek için tıklayın... Kafamda birşey yok yaa daha hiç belirlemedim Sadece korkumu yendim ve yaptıracam
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ksm 2013 #44 felsefe_mi dediki: Kafamda birşey yok yaa daha hiç belirlemedim Sadece korkumu yendim ve yaptıracam Genişletmek için tıklayın... Yaptırınca haber ver ama sonucu merak ederim ben )
felsefe_mi dediki: Kafamda birşey yok yaa daha hiç belirlemedim Sadece korkumu yendim ve yaptıracam Genişletmek için tıklayın... Yaptırınca haber ver ama sonucu merak ederim ben )
felsefe_mi ...!... Özel üye 4 Ksm 2013 #45 _nehir_ dediki: Yaptırınca haber ver ama sonucu merak ederim ben ) Genişletmek için tıklayın... Tamam yaptırdığım deseni yollarım canım
_nehir_ dediki: Yaptırınca haber ver ama sonucu merak ederim ben ) Genişletmek için tıklayın... Tamam yaptırdığım deseni yollarım canım
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Ksm 2013 #47 İki nokta dediki: İlk dövmemi yaptırmış bulunuyorum.. Genişletmek için tıklayın... Gayet güzel olmuş
İki nokta Üstat 6 Ksm 2013 #48 İstediğim tam bu değildi özel tasarım diye yapmadı adam..Ama buna da alıştım saol..