r0se Forum Onuru Özel üye 11 Mys 2014 #15 Sigara içereeeek ki zaten yavas yavas intihar oluyor sANIRIM
Esr3 Özel Üye Özel üye 26 Mys 2014 #17 babamin sevdigi ve sakladigi cikolatalarini yedikden sonra babamin dayagiyla ölmek- istemem ama öldürür yani eheh
babamin sevdigi ve sakladigi cikolatalarini yedikden sonra babamin dayagiyla ölmek- istemem ama öldürür yani eheh
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Mys 2014 #18 aman hiç işim olmaz,şakasına bile gelemem,hayat güzel,rabbim sıralı ölüm versin
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Hzr 2014 #19 Küçükken bonibonları ilaç gibi kafaya dikerdim o geldi aklıma O zamanlar da çok film izliyormuşum Düzenleyen yönetici: 17 Hzr 2014
cemree =)=) V.I.P 17 Hzr 2014 #20 _nehir_ dediki: Küçükken bonibonları ilaç gibi kafaya dikerdim o geldi aklıma O zamanlar da çok film izliyormuşum Genişletmek için tıklayın... Ufff onu bende yapardım yaa bir de o moda girerdim yani avucuma bir tane koyar içerken başımıda geriye atardım tam deliymişim
_nehir_ dediki: Küçükken bonibonları ilaç gibi kafaya dikerdim o geldi aklıma O zamanlar da çok film izliyormuşum Genişletmek için tıklayın... Ufff onu bende yapardım yaa bir de o moda girerdim yani avucuma bir tane koyar içerken başımıda geriye atardım tam deliymişim