_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Hzr 2014 #21 cemree dediki: Ufff onu bende yapardım yaa bir de o moda girerdim yani avucuma bir tane koyar içerken başımıda geriye atardım tam deliymişim Genişletmek için tıklayın... Ayyynen Neyse yalnız değilmişim
cemree dediki: Ufff onu bende yapardım yaa bir de o moda girerdim yani avucuma bir tane koyar içerken başımıda geriye atardım tam deliymişim Genişletmek için tıklayın... Ayyynen Neyse yalnız değilmişim
cemree =)=) V.I.P 17 Hzr 2014 #22 Bennnnnn; çikolatadan gezmekten eğlenmekten yemektennnnn kahve + sigaradan kahve + kitaptan müzik + kahve + sigaradan uyumaktan balon şişirmekten ilginçlikleri denemekten, yapmaktan pasta yapmaktan sanırım birde sevdiğim biriyle vakit geçirmekten dolayı ölmek isterdim
Bennnnnn; çikolatadan gezmekten eğlenmekten yemektennnnn kahve + sigaradan kahve + kitaptan müzik + kahve + sigaradan uyumaktan balon şişirmekten ilginçlikleri denemekten, yapmaktan pasta yapmaktan sanırım birde sevdiğim biriyle vakit geçirmekten dolayı ölmek isterdim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Hzr 2014 #23 filimciler siziiiii . Bu tür bir düşünceye hiç girmedim. Herne olursa olsun bu yaşamı bize yaradan verdi alacakta odur diye düşünüyorum.
filimciler siziiiii . Bu tür bir düşünceye hiç girmedim. Herne olursa olsun bu yaşamı bize yaradan verdi alacakta odur diye düşünüyorum.
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Hzr 2014 #24 öyle tbi ablacm ama mecazen yani suan dünyanın aburcuburunu yiyerek inthar ederdm