Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Şbt 2013 #1 Ya Resullah ! Sen yoksun ya ! Mescidi Aksa tutsak , ümmetin harap ! Zeyneb'lerin azaldı , Musab'ların kayıpta Efendim... İslamin adı yasak oldu .. Ümmetine miracın ne zaman Efendim...
Ya Resullah ! Sen yoksun ya ! Mescidi Aksa tutsak , ümmetin harap ! Zeyneb'lerin azaldı , Musab'ların kayıpta Efendim... İslamin adı yasak oldu .. Ümmetine miracın ne zaman Efendim...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Şbt 2013 #2 Kur-an’ı Kerim’e Gözünle bakarsan yazıları görürsün, Aklınla bakarsan ilmi görürsün, Kalbinle bakarsan aşkı görürsün, Ruhunla bakarsan Rabbini görürsün. | Sinan Yağmur
Kur-an’ı Kerim’e Gözünle bakarsan yazıları görürsün, Aklınla bakarsan ilmi görürsün, Kalbinle bakarsan aşkı görürsün, Ruhunla bakarsan Rabbini görürsün. | Sinan Yağmur
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Şbt 2013 #3 Sizin İçin ne yapabiliriz? sorusuna verdiğimiz en fiyakalı cevaptır: 'Dua edin'... Mehmet Deveci
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Şbt 2013 #5 Kime ne emanet ettiysek Ya kırdı ya kaybetti Anladım ki; Emanete en güzel bakan "ALLAH C.c "idi.. | Yunus Bozyel
Kime ne emanet ettiysek Ya kırdı ya kaybetti Anladım ki; Emanete en güzel bakan "ALLAH C.c "idi.. | Yunus Bozyel
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Şbt 2013 #6 İnşallah dediğim duanın ucunda sen varsın. İçinde Allah'ın geçtiği şeyler güzel olmaz mı sevgilim? Cengizhan Konuş
İnşallah dediğim duanın ucunda sen varsın. İçinde Allah'ın geçtiği şeyler güzel olmaz mı sevgilim? Cengizhan Konuş
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Şbt 2013 #7 İmanın tadını almak istiyen,Sevdiği kişiyi ALLAH (c.c.) için sevsin...Hz. Muhammed (s.a.v.) ♥
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Şbt 2013 #8 Mü’min’in iki yüreği vardır. Biri kanar, diğeri sabreder. Hz. Ali (r.a)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Şbt 2013 #9 Biz kalbimizi Allah'a emanet ettik. Ve biliyoruz ki; O zamanı geldiğinde gerçekten sevene verecektir.. Osman Nuri Ünsal
Biz kalbimizi Allah'a emanet ettik. Ve biliyoruz ki; O zamanı geldiğinde gerçekten sevene verecektir.. Osman Nuri Ünsal