Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Şbt 2013 #11 Türkiye'de camiler yeterli mi?" sorusuna "Türkiye'de Müslümanlar yetersiz, camiler boş" diyen amca, cansın..!
Türkiye'de camiler yeterli mi?" sorusuna "Türkiye'de Müslümanlar yetersiz, camiler boş" diyen amca, cansın..!
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Şbt 2013 #12 Kelimelere yüklediğimiz anlam kadarız... Harflere yüreğini çivileyenlere selam olsun...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Şbt 2013 #15 Aşk diyorum ancak Allah'a olandır, Ve Yâr diyorum ancak Allah'tan armağandır. Kalbi Hak'tan yoksun olanın, Aşkı muhakkak koca bir yalandır. Ömer Solmaz
Aşk diyorum ancak Allah'a olandır, Ve Yâr diyorum ancak Allah'tan armağandır. Kalbi Hak'tan yoksun olanın, Aşkı muhakkak koca bir yalandır. Ömer Solmaz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Şbt 2013 #16 Güzel çıkalım diye, Bakışlarımızı dahi düzelttiğimiz bir poz kadar, Değer vermiyoruz yaşantımıza. Oysa en güzel resmi Allah çeker. Mehmet Deveci
Güzel çıkalım diye, Bakışlarımızı dahi düzelttiğimiz bir poz kadar, Değer vermiyoruz yaşantımıza. Oysa en güzel resmi Allah çeker. Mehmet Deveci
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2013 #17 Duâ kaderi değiştirir mi ?sorusuna cevabımdır: DeğiştirirDuâ edersen, Duâ etmeyen adam değil,Duâ eden adam diye yazılırsınSenai Demirci
Duâ kaderi değiştirir mi ?sorusuna cevabımdır: DeğiştirirDuâ edersen, Duâ etmeyen adam değil,Duâ eden adam diye yazılırsınSenai Demirci
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2013 #18 Namaz; Aşık işi değil Aşkın kendisidir.Namaz; Kab-ı kavseyn'in yoludur.Namaz; Elhamdülillâh 'tır.Kâhraman ARAZ
Namaz; Aşık işi değil Aşkın kendisidir.Namaz; Kab-ı kavseyn'in yoludur.Namaz; Elhamdülillâh 'tır.Kâhraman ARAZ
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Mrt 2013 #19 Yanımda Olman Gerekirken Şimdi bir dua'sın avuçlarımda. . Yusuf-u Kenan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Mrt 2013 #20 Ve yüreğim hüzne boğuLurken bir Ayet sarıyor tüm yaralarımı. . Susuyor yüreğim bir yudum inşirahla . . . | Ve Li Rabbike Fasbir ! Rabbin için Sabret .
Ve yüreğim hüzne boğuLurken bir Ayet sarıyor tüm yaralarımı. . Susuyor yüreğim bir yudum inşirahla . . . | Ve Li Rabbike Fasbir ! Rabbin için Sabret .