Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Mys 2013 #101 ”Sevgilinin huzurunda, edebinden ve mahçubiyetinden dolayı ayakta duramayan bir âşığın, yere yıkılarak oturması ve bu hâli ile sevgiliyi istemesidir; ”Tahiyyat. .”
”Sevgilinin huzurunda, edebinden ve mahçubiyetinden dolayı ayakta duramayan bir âşığın, yere yıkılarak oturması ve bu hâli ile sevgiliyi istemesidir; ”Tahiyyat. .”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #102 RABB’im bana katından tertemiz bir soy armağan et… Doğrusu Sen duaları işitensin… ( Al-i İmran 38 )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #103 Umutsuzluğun lüzumu yok.Vaad edenin Rahman olduğunu bildikten sonra. Nazan Bekiroğlu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #104 Birinizin duası, “Rabbime dua ettim de kabul etmedi, diyerek acele etmediği sürece, mutlaka kabul olunur.” Hadis-i şerif ( Buhârî )
Birinizin duası, “Rabbime dua ettim de kabul etmedi, diyerek acele etmediği sürece, mutlaka kabul olunur.” Hadis-i şerif ( Buhârî )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #105 Ben hiçbirşey değilim hiçbirşeye sahip de sayılmam sahip olduğum sadece üç şey var… Tevekkül Tefekkür Tebessüm…
Ben hiçbirşey değilim hiçbirşeye sahip de sayılmam sahip olduğum sadece üç şey var… Tevekkül Tefekkür Tebessüm…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #106 (Annene-babana) şöyle dua et: “Ya Rabbi, onlar küçüklüğümde nasıl beni ihtimamla yetiştirdilerse, ona mükafat olarak Sen de onlara merhamet buyur.” (İSRA/24)
(Annene-babana) şöyle dua et: “Ya Rabbi, onlar küçüklüğümde nasıl beni ihtimamla yetiştirdilerse, ona mükafat olarak Sen de onlara merhamet buyur.” (İSRA/24)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #107 Makam sahibi olmayı bırak, merhamet sahibi olmaya bak.. İbrahim Tenekeci
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #108 Tesettür’ün amacı giyinmek değil örtünmektir. İmaja değil, imana yatırım yapan kazanır.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #109 Çocuğa verilen ismin bir kıblesi olmalı.. - Ya Peygamber’i gösteriyor olmalı; Ya da Peygamber’in yolundan giden birinin hatırasını taşımalı… Senai Demirci
Çocuğa verilen ismin bir kıblesi olmalı.. - Ya Peygamber’i gösteriyor olmalı; Ya da Peygamber’in yolundan giden birinin hatırasını taşımalı… Senai Demirci
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #110 Rabbinize (gönülden) yalvararak gizlice dua edin. Çünkü O, haddi aşanları sevmez. -7 / A’râf, 55