Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #81 Mevlana diyor ki: “dua edecek güzel bir gönlünüz yoksa gönlü güzel insanlardan dua isteyin.”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #83 Gençken ilim ağacını dikmezsen, İhtiyarlığında gölgesinde barınacak bir ağacın olmayacaktır. Hz. Ali (r.a)
Gençken ilim ağacını dikmezsen, İhtiyarlığında gölgesinde barınacak bir ağacın olmayacaktır. Hz. Ali (r.a)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #84 Kulun Dili Doğru Olmadıkça, Kalbi *Doğru Olmaz.. Kalbi Doğru Olmadıkça da İmanı Doğru Olmaz.. Hz.Muhammed (S.A.V)
Kulun Dili Doğru Olmadıkça, Kalbi *Doğru Olmaz.. Kalbi Doğru Olmadıkça da İmanı Doğru Olmaz.. Hz.Muhammed (S.A.V)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #85 Ya Rabbi, Senden Başka Kisesi Olmayan Beni Huzurunda Daim Eyle...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #86 “Allah” dedim, bitti yalnızlık; Titredi içimin en derini… Kadim Dolunay
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mys 2013 #88 “İçinde yaşadığın şehre göre değil, içinde yaşattığın yüreğe göre yaşarsın” Mehmet Deveci
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Mys 2013 #89 “ Çünkü insan iki küçük et parçasıyla ölçülür; kalbi ve dili… ” İmam-ı Gazali Hz.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Mys 2013 #90 İnsanlarda modası geçmeyen iki şey vardır; Kadınlarda GÜZEL AHLAK, erkeklerde ise EFENDİLİK’tir.