Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #62 “Şimdi farkına vardım ki… Sevmek ve sahip olmak. İkisi farklı şeylermiş.”’
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #63 Rabbim üzerimize okunan hiçbir zaman ezanı namazsız bıraktırmasın... AMİN.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #66 “Allah’tan avuçlarınızın içiyle isteyin, sırtlarıyla istemeyin. Duayı tamamlayınca avucunuzu yüzlerinize sürün.” İbnu Abbas (r.a)
“Allah’tan avuçlarınızın içiyle isteyin, sırtlarıyla istemeyin. Duayı tamamlayınca avucunuzu yüzlerinize sürün.” İbnu Abbas (r.a)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #68 Ben artık korkmuyorum her şeyde bir hikmet var. Gecenin sonu seher, kışın sonunda bahar…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #69 Din kardeşine güler yüz Göstermek , İyi şeyler öğretmek kötülük yapmasını önlemek , Sorana yol göstermek , Sokaktaki pis ve zararlı şeyleri temizlemek birer Sadakadır. . Hz. Muhammed S.a.v
Din kardeşine güler yüz Göstermek , İyi şeyler öğretmek kötülük yapmasını önlemek , Sorana yol göstermek , Sokaktaki pis ve zararlı şeyleri temizlemek birer Sadakadır. . Hz. Muhammed S.a.v
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #70 Allah ‘ım Bana ; Cehennem Ateşini Söndürecek Kadar Gözyaşı ver . . Hz. Aişe R.a