Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #52 İmkânsız diye bir şey yoktur. İnsan beceremiyorsa Allah nasip eder…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #53 Allah’ım, senin mahrum ettiğine beni kavuşturacak kimse yoktur. Benim için nasip ettiğini de benden sakınacak olmadığı gibi..
Allah’ım, senin mahrum ettiğine beni kavuşturacak kimse yoktur. Benim için nasip ettiğini de benden sakınacak olmadığı gibi..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #54 Rabbin ile aranda sen kendin varsın. Kendini aradan çıkar. İşte o zaman Rabbini görürsün. Abdulkadir Geylani
Rabbin ile aranda sen kendin varsın. Kendini aradan çıkar. İşte o zaman Rabbini görürsün. Abdulkadir Geylani
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #55 Bu Sözde benim kalemimden olsun Namaz Işıktır! Karanlıklar içinde de olsan, Başın Değdimi Secdeye, Her yer ışık olur gözlere... (ZeyNoO)
Bu Sözde benim kalemimden olsun Namaz Işıktır! Karanlıklar içinde de olsan, Başın Değdimi Secdeye, Her yer ışık olur gözlere... (ZeyNoO)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #56 Aşkın tarifi… Gökkubbede Ezan’ la başlar… Abdestle hayat bulur… Secde ile Mirac’ a çıkar..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #58 Çocuklarınıza Allah ‘ı ve Namazı anlatın , Namaz olmadan cennet olmaz . . Sami Yusuf
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2013 #59 Öyle bir insan ol ki; "Allah sana senin gibi birini versin" dediklerinde, Rahatlıkla "AMİN" diyebilesin...
Öyle bir insan ol ki; "Allah sana senin gibi birini versin" dediklerinde, Rahatlıkla "AMİN" diyebilesin...