yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Nsn 2009 #11 yesim434 dediki: linki tiklayin ca sayfa acilir orda sagda isim soy isim email velan yaziyor onu doldur asagida ingilizce testin kontrol et tikla ve gerek istedigin konu cikacak karsina kolay gelsin Genişletmek için tıklayın... Burada anlatmistim umarim yardimci olur
yesim434 dediki: linki tiklayin ca sayfa acilir orda sagda isim soy isim email velan yaziyor onu doldur asagida ingilizce testin kontrol et tikla ve gerek istedigin konu cikacak karsina kolay gelsin Genişletmek için tıklayın... Burada anlatmistim umarim yardimci olur
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Tem 2018 #12 Tamamen önsezilerimle 14 doğru çıkardım bu ingilizce seviye tespit sınavından.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 21 Tem 2018 #13 16 çıktı. Ama "Nasıl la" dediğim de oldu. Mesela 16. soruda (galiba) "when" ve "while" seçeneklerinden ikisi de olur.
16 çıktı. Ama "Nasıl la" dediğim de oldu. Mesela 16. soruda (galiba) "when" ve "while" seçeneklerinden ikisi de olur.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Tem 2018 #14 merakettim dediki: "when" ve "while" seçeneklerinden ikisi de olur. Genişletmek için tıklayın... Bu durumun muhatabı Limasollu Naci
merakettim dediki: "when" ve "while" seçeneklerinden ikisi de olur. Genişletmek için tıklayın... Bu durumun muhatabı Limasollu Naci
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 22 Tem 2018 #15 YoRuMSuZ dediki: Bu durumun muhatabı Limasollu Naci Genişletmek için tıklayın... Bilmiyo, konuşuyo işte
YoRuMSuZ dediki: Bu durumun muhatabı Limasollu Naci Genişletmek için tıklayın... Bilmiyo, konuşuyo işte
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Şbt 2022 #16 kelebek dediki: 50 sorudan oluşan İngilizce seviye tespit sınavı. Bu sınav boşluk doldurma şeklinde hazırlanmıştır. Seçenekleri işaretleyerek sınav sonunda kaç doğru yaptığınızı görebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... harika bir sey
kelebek dediki: 50 sorudan oluşan İngilizce seviye tespit sınavı. Bu sınav boşluk doldurma şeklinde hazırlanmıştır. Seçenekleri işaretleyerek sınav sonunda kaç doğru yaptığınızı görebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... harika bir sey