Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 3 Tem 2009 #11 jeriko dediki: Msnni istiyormusun gerçekten.? Genişletmek için tıklayın... evet arada durup dururken açılmıyor
jeriko dediki: Msnni istiyormusun gerçekten.? Genişletmek için tıklayın... evet arada durup dururken açılmıyor
jeriko Özel Üye Özel üye 3 Tem 2009 #12 Yani iş yerin yasakladığı için değil mi?Eğer ondan dolayı ise yukarıda bahsedilenler dışında işe yarar bir site buldukta onu önerecektim.
Yani iş yerin yasakladığı için değil mi?Eğer ondan dolayı ise yukarıda bahsedilenler dışında işe yarar bir site buldukta onu önerecektim.
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 3 Tem 2009 #13 jeriko dediki: Yani iş yerin yasakladığı için değil mi?Eğer ondan dolayı ise yukarıda bahsedilenler dışında işe yarar bir site buldukta onu önerecektim. Genişletmek için tıklayın... yok evdeki msn ile sorunlarım var
jeriko dediki: Yani iş yerin yasakladığı için değil mi?Eğer ondan dolayı ise yukarıda bahsedilenler dışında işe yarar bir site buldukta onu önerecektim. Genişletmek için tıklayın... yok evdeki msn ile sorunlarım var
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Tem 2009 #14 Kızıl_mavi dediki: ne kadar güvenliler hacker olma ihtimalleri yüzde kaç mesela işyerinde girmek isteyenler msnlerindende olmasınlar Genişletmek için tıklayın... hakker felan yok ben onu kulaniyorum msn de sorun var ( buda gguzel ama bunda adres kayitli kaliyor ama cok kulanisli Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Kızıl_mavi dediki: ne kadar güvenliler hacker olma ihtimalleri yüzde kaç mesela işyerinde girmek isteyenler msnlerindende olmasınlar Genişletmek için tıklayın... hakker felan yok ben onu kulaniyorum msn de sorun var ( buda gguzel ama bunda adres kayitli kaliyor ama cok kulanisli Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.