YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ags 2018 #11 Coğrafik bir terim sanırım volkan oluşumları ile ilgili bir terim olması lazım.
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 28 Ags 2018 #12 1,5 sene ıspartada kaldığım halde bana böyle bir yerden bahsetmedikleri için bütün ıspartalıları kınım kınım kınıyorum
1,5 sene ıspartada kaldığım halde bana böyle bir yerden bahsetmedikleri için bütün ıspartalıları kınım kınım kınıyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Ags 2018 #13 bivatandaş dediki: 1,5 sene ıspartada kaldığım halde bana böyle bir yerden bahsetmedikleri için bütün ıspartalıları kınım kınım kınıyorum Genişletmek için tıklayın... Ah çok ayıp etmişler hangi yıllarda ısparta da bulunmuştunuz acaba ?
bivatandaş dediki: 1,5 sene ıspartada kaldığım halde bana böyle bir yerden bahsetmedikleri için bütün ıspartalıları kınım kınım kınıyorum Genişletmek için tıklayın... Ah çok ayıp etmişler hangi yıllarda ısparta da bulunmuştunuz acaba ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Ags 2018 #14 YoRuMSuZ dediki: Coğrafik bir terim sanırım volkan oluşumları ile ilgili bir terim olması lazım. Genişletmek için tıklayın... gerçi konuyu da actım ama göldeki hareketliliğe bakarsan ne demek istediğimi anlarsın sanırım hatta balık tutmak için göle gidenlerden birinin cansız bedeni Eğirdir Gölünden çıkmıştı
YoRuMSuZ dediki: Coğrafik bir terim sanırım volkan oluşumları ile ilgili bir terim olması lazım. Genişletmek için tıklayın... gerçi konuyu da actım ama göldeki hareketliliğe bakarsan ne demek istediğimi anlarsın sanırım hatta balık tutmak için göle gidenlerden birinin cansız bedeni Eğirdir Gölünden çıkmıştı
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 28 Ags 2018 #15 AybüKe dediki: Ah çok ayıp etmişler hangi yıllarda ısparta da bulunmuştunuz acaba ? Genişletmek için tıklayın... 96-97 senelerinde. sonradanmı getirdiler yoksa gölü
AybüKe dediki: Ah çok ayıp etmişler hangi yıllarda ısparta da bulunmuştunuz acaba ? Genişletmek için tıklayın... 96-97 senelerinde. sonradanmı getirdiler yoksa gölü
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Ags 2018 #16 bivatandaş dediki: 96-97 senelerinde. sonradanmı getirdiler yoksa gölü Genişletmek için tıklayın... Yok yok hep vardı orası ya
bivatandaş dediki: 96-97 senelerinde. sonradanmı getirdiler yoksa gölü Genişletmek için tıklayın... Yok yok hep vardı orası ya
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ags 2018 #17 Göl gayet güzel görünüyor, yüze bilmeyen biri boyunu aşmayan yerde bile boğulabilir panikle. Masum geldi bu göl bana.
Göl gayet güzel görünüyor, yüze bilmeyen biri boyunu aşmayan yerde bile boğulabilir panikle. Masum geldi bu göl bana.