DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 1 Mys 2012 #11 İyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki buradasın. Yeni yaşın sana yenilikler getirsin. Sen ve şen kal. EMİ.
İyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki buradasın. Yeni yaşın sana yenilikler getirsin. Sen ve şen kal. EMİ.
İki nokta Üstat 1 Mys 2012 #13 berenn dediki: Öncelikler ikinokta yani emreye teşekkür ederim ilk sen kutladın birde burdan açmışsın çok şaşırdım sağol güzel papatyalar için Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum tek tek alıntı yapmayı beceremiyorum toplu teşekkürümü kabul buyrun Genişletmek için tıklayın... Bende şaşırmana şaşırdım bu günü unutmam imkansızdı.. Toplu alıntı yapmayıda birgün öğretirim sana inşallah..
berenn dediki: Öncelikler ikinokta yani emreye teşekkür ederim ilk sen kutladın birde burdan açmışsın çok şaşırdım sağol güzel papatyalar için Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum tek tek alıntı yapmayı beceremiyorum toplu teşekkürümü kabul buyrun Genişletmek için tıklayın... Bende şaşırmana şaşırdım bu günü unutmam imkansızdı.. Toplu alıntı yapmayıda birgün öğretirim sana inşallah..
BeReNN Alyam? Özel üye 1 Mys 2012 #16 MeRciMeK dediki: Nice mutluuu yaslaraa berenn( : Genişletmek için tıklayın... Sen niye bukadar güldün yaşlanıyorum diyemi Teşekkürler mercimeğim İkinokta.. dediki: Bende şaşırmana şaşırdım bu günü unutmam imkansızdı.. Toplu alıntı yapmayıda birgün öğretirim sana inşallah.. Genişletmek için tıklayın... Şaşırmam hatırlaman değil foruma konu açmandı toplu alıntı işinide çözdüm Bal dediki: Heer ne kadar aramız kötü olsada mutllu yıllar beren Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler Bal merakettim dediki: İyiki doğdun Beren.... Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler merakettim pasta için ayrıca Teşekkürler
MeRciMeK dediki: Nice mutluuu yaslaraa berenn( : Genişletmek için tıklayın... Sen niye bukadar güldün yaşlanıyorum diyemi Teşekkürler mercimeğim İkinokta.. dediki: Bende şaşırmana şaşırdım bu günü unutmam imkansızdı.. Toplu alıntı yapmayıda birgün öğretirim sana inşallah.. Genişletmek için tıklayın... Şaşırmam hatırlaman değil foruma konu açmandı toplu alıntı işinide çözdüm Bal dediki: Heer ne kadar aramız kötü olsada mutllu yıllar beren Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler Bal merakettim dediki: İyiki doğdun Beren.... Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler merakettim pasta için ayrıca Teşekkürler
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 1 Mys 2012 #18 iyi ki doğdun berenn nice mutlu yaşlara herşey gönlünce olsun
BeReNN Alyam? Özel üye 1 Mys 2012 #19 İLkİm* dediki: iyi ki doğdun berenn nice mutlu yaşlara herşey gönlünce olsun Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler canım
İLkİm* dediki: iyi ki doğdun berenn nice mutlu yaşlara herşey gönlünce olsun Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler canım
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 1 Mys 2012 #20 Yeni ya$ini kutlarim..iyiki dogdun iyiki varsin.. Sana kalbin kadar güzel ve uzun bir Hayat diliyorum Dogum günün kutlu olsun kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktan bir Ku$ yaptim konacak pencerene..
Yeni ya$ini kutlarim..iyiki dogdun iyiki varsin.. Sana kalbin kadar güzel ve uzun bir Hayat diliyorum Dogum günün kutlu olsun kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktan bir Ku$ yaptim konacak pencerene..