D. Günü İyiki Doğdun Beren Nice Senelere..

Mutluluğun Türk enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar düşük, geleceğin demirledin keli kadar parlak olsun. Doğun günün kutlu olsun BERENİM..:)

gallery_image_ask_resimleri_siyah_beyaz_resimler_G6N37J6.webp

Ömrün güneş kadar sıcak, kartanesi kadar berrak, yağmur kadar saf haha :D neyse geç bunları bir yıl daha kocadın arkadaşım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..:D

Şaka bir tarafa Allah sana her daim etrafında sevdiklerinle bir ömür mutlu ve güzel bir hayat nasip etsin Arkadaşım ömrün uzun doğum günün kutlu olsun..:)

Karar veremedim pembeyi de seviyorsun parlement mavisini de ..:)

Mutluluğun Türk enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar düşük, geleceğin demirledin keli kadar parlak olsun. Doğun günün kutlu olsun BERENİM..:)

gallery_image_ask_resimleri_siyah_beyaz_resimler_G6N37J6.webp

Memur maaşı kadar düşük üzüntü süperdi=LL Teşekkürler Gizemli abla:)
Ömrün güneş kadar sıcak, kartanesi kadar berrak, yağmur kadar saf haha :D neyse geç bunları bir yıl daha kocadın arkadaşım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..:D

Şaka bir tarafa Allah sana her daim etrafında sevdiklerinle bir ömür mutlu ve güzel bir hayat nasip etsin Arkadaşım ömrün uzun doğum günün kutlu olsun..:)

Karar veremedim pembeyi de seviyorsun parlement mavisini de ..:)

Teşekkürler Rüzgar:) her ikisinide severim ama benim çiçeğim papatyadır birdahakine papatya alırsan daha iyi olur:P

Geri