YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Tem 2007 #1 Bugün, moderatörlerimizden Heidi'nin doğum günü. Doğum gününü kutlar nice mutlu yıllar dileriz. (ÇF adına) İyiki doğdun Heidi. İyiki varsın. NİCE YILLARA
Bugün, moderatörlerimizden Heidi'nin doğum günü. Doğum gününü kutlar nice mutlu yıllar dileriz. (ÇF adına) İyiki doğdun Heidi. İyiki varsın. NİCE YILLARA
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Tem 2007 #3 Dogum günün kutlu olsun HEIDI Nice saglikli seneler
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Ags 2007 #5 Doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkürler Geç oldu ama güç olmadı
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Ags 2007 #8 Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar beni çok mutlu ettiniz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ags 2007 #9 Seni tekrar aramızda görmek de bizi çok mutlu etti. Şimdi ne diyoruz hep bir ağızdan; İyiki Döndün Heidi
Seni tekrar aramızda görmek de bizi çok mutlu etti. Şimdi ne diyoruz hep bir ağızdan; İyiki Döndün Heidi
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 31 Ags 2007 #10 Amanın.Heidi sen ne zaman doğdun yahu?Ben neden görmedim?(Benden önce doğduğun için heralde) İyiki doğdun HEİDİİİİ,iyiki doğdun HEİDİİİİ,iyiki doğdun,iyiki doğdun,mutlu(ve bizli) yıllar sanaaaaaaaaaaaaaa
Amanın.Heidi sen ne zaman doğdun yahu?Ben neden görmedim?(Benden önce doğduğun için heralde) İyiki doğdun HEİDİİİİ,iyiki doğdun HEİDİİİİ,iyiki doğdun,iyiki doğdun,mutlu(ve bizli) yıllar sanaaaaaaaaaaaaaa