Filmde yamaç paraşütü kazası sonucu boyundan aşağısı felç olan bir adamla, işe aldığı yardımcısının arasındaki ilginç dostluk anlatılıyor. Fransa'da vizyona girdiği 2 Kasım 2011 tarihinden dokuz hafta sonra, 2008 filmi Bienvenue chez les Ch'tis'in ardından ülke tarihinde en çok seyirci sayısına ulaşan film olmuş.. Duygusallığa boğmayan, akıcı, eğlenceli bir film tavsiye ederim.
Bu filmi önerdiğim bir arkadaşım, hiç sevmemişti. Çok durağan ve sıkıcı olduğunu söyledi. Benim niye bu kadar hoşuma gitti bilmiyorum Film adı üstünde çingeneler zamanını anlatıyor. Müzik, hayaller, aşk, doğaüstülük.. öğe açısından çok zengin.
En meşhur repliği: "Kendime yalan söylemeye başladığımdan beri, insanlara inanmıyorum."
birbirleriyle alakası olmayan insanlar bi şeyler oluyor ve karşılaşıyor sonra olaylar olaylar. hiç sıkılmadan izlersiniz hayatın içinden bi film işte özellikler twist sahnesi çok hoşuma gitmişti
konusunu da vereyim kısaca
Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi iyi bilen gangster, Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak,patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahtekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun genç ve güzel karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç yaşamına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı redderek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri mutheşem bir raslantı sonucu bir araya getirecektir.
batman begins
batman serisinin ilk filmi kara şövalyenin gölgesinde kalsa da Bruce wayne nin neden böyle bi hayatı seçtiğini, ailesini, eski hayatını anlatıyor ben beğenmiştim zaten christopher nolan on numara bi yönetmen istisnasız her filmi güzeldir ve değerlidir bu film de bunun güzel bi örneği
konusu
Ailesinin öldürülmesinin ardından muazzam bir servetin sahibi olsa da, büyük hayal kırıklığı yaşayan Bruce Wayne (Christian Bale), adaletsizlikle savaşmanın yollarını bulmak, ve güçsüzleri korkuya boğanlara gözdağı vermek amacıyla dünyayı dolaşır. Wayne bir süre sonra Gotham'a dönerek, diğer kimliğini ortaya çıkarır: Gücünü, aklını ve yüksek teknoloji ürünü araçlarını, şehri tehdit eden kötü güçlere karşı kullanan maskeli Batman’i.
mübadele zamanlarını anlatması yönünden benim için özel bi film. göçten sonra kendine türkiyede yeni bi hayat kuran ailenin yaşamını vatan özlemini anlatıyor. o yolculukta gülcemal vapurunda yaşananlara tam olarak yer veremese de öyle bi sahnesi var ki büyüklerimin anlattıklarını doğrular gibi.. çetin Tekindor da var izlemenizi öneririm
hayatımda bu kadar kahkahayla izlediğim olmuş mudur merak ediyorum. cim kerinin çook gençken oynadığı yanında bi arkadaşıyla aptallıklar yapıp maceralar yaşadığı komik eğlenceli bi film. ben kardeşlerimle izlemiştim çok eğlenmiştik siz de iki üç yakınınızla gülüp eğlenmek istiyorsanız tavsiye ederim