yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #11 eFSaNe_KaRTaL dediki: Şu zamana kadar hep tek başımaydım..Hatırlatırım.. Genişletmek için tıklayın... hepiniz buyrun gelin kapımız acık
eFSaNe_KaRTaL dediki: Şu zamana kadar hep tek başımaydım..Hatırlatırım.. Genişletmek için tıklayın... hepiniz buyrun gelin kapımız acık
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #12 arz-ı hal dediki: kız bende seni arıyorum sitem diye referans yoluyorum Genişletmek için tıklayın... ara tatlım bulursun belki nasıl şekil ama yakışmış dime
arz-ı hal dediki: kız bende seni arıyorum sitem diye referans yoluyorum Genişletmek için tıklayın... ara tatlım bulursun belki nasıl şekil ama yakışmış dime
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #13 yaren* dediki: ara tatlım bulursun belki nasıl şekil ama yakışmış dime Genişletmek için tıklayın... valla çok beğendim,hayırlı uğurlu kaçsın
yaren* dediki: ara tatlım bulursun belki nasıl şekil ama yakışmış dime Genişletmek için tıklayın... valla çok beğendim,hayırlı uğurlu kaçsın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2012 #14 Çok bayat espri olacak ama yine de söylemeden geçemicem. "Kadın hakkı yoktur!"
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #16 YoRuMSuZ dediki: Çok bayat espri olacak ama yine de söylemeden geçemicem. "Kadın hakkı yoktur!" Genişletmek için tıklayın... keşke geçseydin abi erkek hakkıları tanımak istemiyoruz
YoRuMSuZ dediki: Çok bayat espri olacak ama yine de söylemeden geçemicem. "Kadın hakkı yoktur!" Genişletmek için tıklayın... keşke geçseydin abi erkek hakkıları tanımak istemiyoruz
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #17 arz-ı hal dediki: kendimizi avutuyoruz zaten Genişletmek için tıklayın... hade oradan sen kimden yanasın kısss
arz-ı hal dediki: kendimizi avutuyoruz zaten Genişletmek için tıklayın... hade oradan sen kimden yanasın kısss
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2012 #18 "Tanımayın zaten, kusura bakmayın da tanısanız ne olur tanımasınız ne olur..." desem herkes üstüme gelirdi değil mi bu espritüel yaklaşımım nedeniyle Demem tabii ki, bu ifade benle özdeşleşmez hiç
"Tanımayın zaten, kusura bakmayın da tanısanız ne olur tanımasınız ne olur..." desem herkes üstüme gelirdi değil mi bu espritüel yaklaşımım nedeniyle Demem tabii ki, bu ifade benle özdeşleşmez hiç
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #19 yaren* dediki: hade oradan sen kimden yanasın kısss Genişletmek için tıklayın... senden ve doğrudan polatın yaptığına baksana...o böyle yaparsa diğerleri ne yapmaz ki? YoRuMSuZ dediki: "Tanımayın zaten, kusura bakmayın da tanısanız ne olur tanımasınız ne olur..." desem herkes üstüme gelirdi değil mi bu espritüel yaklaşımım nedeniyle Demem tabii ki, bu ifade benle özdeşleşmez hiç Genişletmek için tıklayın... deme bence de sonra forumda yangın falan çıkar Allah korusun kurtarmayıp bırakırız forumda seni
yaren* dediki: hade oradan sen kimden yanasın kısss Genişletmek için tıklayın... senden ve doğrudan polatın yaptığına baksana...o böyle yaparsa diğerleri ne yapmaz ki? YoRuMSuZ dediki: "Tanımayın zaten, kusura bakmayın da tanısanız ne olur tanımasınız ne olur..." desem herkes üstüme gelirdi değil mi bu espritüel yaklaşımım nedeniyle Demem tabii ki, bu ifade benle özdeşleşmez hiç Genişletmek için tıklayın... deme bence de sonra forumda yangın falan çıkar Allah korusun kurtarmayıp bırakırız forumda seni
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #20 YoRuMSuZ dediki: "Tanımayın zaten, kusura bakmayın da tanısanız ne olur tanımasınız ne olur..." desem herkes üstüme gelirdi değil mi bu espritüel yaklaşımım nedeniyle Demem tabii ki, bu ifade benle özdeşleşmez hiç Genişletmek için tıklayın... zaten hiç demedin abi
YoRuMSuZ dediki: "Tanımayın zaten, kusura bakmayın da tanısanız ne olur tanımasınız ne olur..." desem herkes üstüme gelirdi değil mi bu espritüel yaklaşımım nedeniyle Demem tabii ki, bu ifade benle özdeşleşmez hiç Genişletmek için tıklayın... zaten hiç demedin abi