YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2012 #21 Kesinlikle demem zaten arkadaşlar. Siz olmasanız biz ne yapardık. Bulaşık, çamaşır, yemek off off düşünemiyorum bile
Kesinlikle demem zaten arkadaşlar. Siz olmasanız biz ne yapardık. Bulaşık, çamaşır, yemek off off düşünemiyorum bile
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #22 düşünceli erkeklerin hali başka @YoRuMSuZ siz böyle düşündüğünüz için bizler varız Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #23 YoRuMSuZ dediki: Kesinlikle demem zaten arkadaşlar. Siz olmasanız biz ne yapardık. Bulaşık, çamaşır, yemek off off düşünemiyorum bile Genişletmek için tıklayın... abi sen mümkünse bu konuyu hiç düşünmesen diyorum
YoRuMSuZ dediki: Kesinlikle demem zaten arkadaşlar. Siz olmasanız biz ne yapardık. Bulaşık, çamaşır, yemek off off düşünemiyorum bile Genişletmek için tıklayın... abi sen mümkünse bu konuyu hiç düşünmesen diyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #24 arz-ı hal dediki: düşünceli erkeklerin hali başka @YoRuMSuZ siz böyle düşündüğünüz için bizler varız Genişletmek için tıklayın... he yaaa ya olmasalardı napardık bilmem Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal dediki: düşünceli erkeklerin hali başka @YoRuMSuZ siz böyle düşündüğünüz için bizler varız Genişletmek için tıklayın... he yaaa ya olmasalardı napardık bilmem
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #25 yaren* dediki: he yaaa ya olmasalardı napardık bilmem Genişletmek için tıklayın... sevinsinler ama demi
yaren* dediki: he yaaa ya olmasalardı napardık bilmem Genişletmek için tıklayın... sevinsinler ama demi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #26 arz-ı hal dediki: sevinsinler ama demi Genişletmek için tıklayın... seviyorlar zaten hatta bayılıyorlar bile
arz-ı hal dediki: sevinsinler ama demi Genişletmek için tıklayın... seviyorlar zaten hatta bayılıyorlar bile
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #28 arz-ı hal dediki: sevmek gerek şu üç günlük dünya da gerisi yalan Genişletmek için tıklayın... damara bagladın olayı sen
arz-ı hal dediki: sevmek gerek şu üç günlük dünya da gerisi yalan Genişletmek için tıklayın... damara bagladın olayı sen
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #29 yaren* dediki: damara bagladın olayı sen Genişletmek için tıklayın... ben bugünlerde böyleyim,ruhen sıkıntılardayım,uyku falan yok ondan bu cümleler
yaren* dediki: damara bagladın olayı sen Genişletmek için tıklayın... ben bugünlerde böyleyim,ruhen sıkıntılardayım,uyku falan yok ondan bu cümleler
felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Arl 2012 #30 Bir konuyu geç kalmaktan oralara taşımak kesinlikle çok ciddi bir yetenek işi Nedir bu kadınların derdi ya? Vallahi anlamıyorum ben bu kadınları
Bir konuyu geç kalmaktan oralara taşımak kesinlikle çok ciddi bir yetenek işi Nedir bu kadınların derdi ya? Vallahi anlamıyorum ben bu kadınları