K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #11 köpüklü bir türk kahvesine şu dakika asla hayır diyemem heralde..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Ksm 2015 #12 kAşİf dediki: köpüklü bir türk kahvesine şu dakika asla hayır diyemem heralde.. Genişletmek için tıklayın... Bende istiyorum ağabey bana da yapar mısın
kAşİf dediki: köpüklü bir türk kahvesine şu dakika asla hayır diyemem heralde.. Genişletmek için tıklayın... Bende istiyorum ağabey bana da yapar mısın
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 16 Ksm 2015 #13 Bir akşam kahvesi olsam yanıbaşında Dumanı tüten mis kokusuyla sarsam seni Yudumlarken dudağında telve olsam Bir acı kahve olsam dudağının kenarında..
Bir akşam kahvesi olsam yanıbaşında Dumanı tüten mis kokusuyla sarsam seni Yudumlarken dudağında telve olsam Bir acı kahve olsam dudağının kenarında..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ksm 2015 #14 @dderya senden bir kahve içsek köpüklü,köpüklü,efenim sonra bir fal baksak nasıl olur..
dderya kOkOşŞ V.I.P 19 Ksm 2015 #15 kAşİf dediki: @dderya senden bir kahve içsek köpüklü,köpüklü,efenim sonra bir fal baksak nasıl olur.. Genişletmek için tıklayın... Ama kahve yapamayacak kadar yorgunummmm sizin elinizden köpüklü bi kahve içelim, fallar da benden olsun kaşif bey
kAşİf dediki: @dderya senden bir kahve içsek köpüklü,köpüklü,efenim sonra bir fal baksak nasıl olur.. Genişletmek için tıklayın... Ama kahve yapamayacak kadar yorgunummmm sizin elinizden köpüklü bi kahve içelim, fallar da benden olsun kaşif bey
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 23 Ksm 2015 #16 dderya dediki: Ama kahve yapamayacak kadar yorgunummmm sizin elinizden köpüklü bi kahve içelim, fallar da benden olsun kaşif bey Genişletmek için tıklayın... bunun bilgisi gelmedi bana geç cevap yazıyorum kusura bakma sevgili derya,elbette kahveler benden olsun..
dderya dediki: Ama kahve yapamayacak kadar yorgunummmm sizin elinizden köpüklü bi kahve içelim, fallar da benden olsun kaşif bey Genişletmek için tıklayın... bunun bilgisi gelmedi bana geç cevap yazıyorum kusura bakma sevgili derya,elbette kahveler benden olsun..
buhurdan Özel Üye Özel üye 31 Arl 2016 #18 çok iyi olur çok da güzel iyi olur benimki sade olsun bi zahmet
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Arl 2016 #19 zaten sade kahve i cmeyene kahve yapmayacağım.kalksın kendi yapsin☺kahve dediğin acı olunca tadı çıkar
zaten sade kahve i cmeyene kahve yapmayacağım.kalksın kendi yapsin☺kahve dediğin acı olunca tadı çıkar